Pójdę do kina 2 grudnia (kiedy akurast ten film będzie w moich kinach) i zobaczymy,czy ten film
jest do dvpy jak pozostałe czy może troszkę o 1 % lepszy....
Nie byłaś jeszcze w kinie, a dałaś ocenę 1? To się nazywa konstruktywna ocena, brawo!
Bo i tak pewnie będzie film do dvpy :3 Jak oglądnę to zmienię noi po waszych komentarzach widać że film jest do bani :3
nie ma to jak ocenić film, który się nie obejrzało.... sugerować się czyjąś opinią? widzę, że ktoś tu ma własne zdanie...
O jezu zawsze można zmienić :3 Ale po filmie to nie wiem czy zmienię na wyższą powyżej 5 :3
dla mnie ocena ogolna moze byc 1 jesli ludzie oceniaja tak nisko jesli filmu nie widzieli , ja i tak KOCHAM SAGE :)))
Kasiu ja i tak sie dziwie ze dalas 8 , ale w sumie ksiazka byla lepsza..dla mnie najlepszy koniec filmu a Ty przez swoje szperania przed premiera wiedzialas jakie bedzie zakonczenie hehe :)
wiesz że lubię szperać hehe :) a 8 dałam bo film jest dobry , ale to przecież nie arcydzieło no nie?
hhee ten avatar to pewnie kwestia czasu a serduszko pewnie gdzies sie zawieruszylo juz naprawiam blad.
"jest do dvpy jak pozostałe", "Pójdę do kina 2 grudnia" Skoro uważasz, że będzie do dupy, nie szkoda ci będzie pieniędzy? Obstawiam, że jesteś jeszcze gówniarą i nie ty zarabiasz, więc cięzko zarobione przez twoich rodzicow pieniądze pojdą w błoto? Widac przynajmniej jakim jestes głupim dzieckiem, tylko wspolczuc twojej rodzinie.
Współczujemy tobie że jesteś tak "wyszczekanym" dzieckiem. A tak w ogóle to mógł jest ktoś stawić bilet np. chłopak.
I co z tego ze oceniłaś. Ela17 i MarryCullen już oceniły dawno. Wiec nie czepiajcie się jej. Bo jak one dały 10/10 to było w porządku...
No właśnie.! To fani sobie przed obejrzeniem filmu mogą dawać 10/10 a antyfani nie?
Gdzie tu sprawiedliwość? ...
tak jak już gdzieś napisałam. Fani przed obejrzeniem filmu jak i po obejrzeniu dadzą 10 - nie ważne jaki ten film będzie. Ale z antyfanami jest tak, że nie lubią czegoś i dają 1, nawet nie oglądając, a potem idą do kina i często jest tak, że nagle mówią, ze muzyka była spoko, że jedna scena była ok i nagle dają 3. Po co więc oceniać nisko, zanim się film zobaczy, jak jest możliwość, ze nagle film wyda się godny 3 pkt a nie 1? Nie można z oceną poczekać? Bezsensu troszkę. I nie piszę tego jako fanka zmierzchu, odnosi się to raczej do wszystkich filmów.
Projekt X 10/10 i dopisek "Ja chcę taką imprezę na URODZINKI :)"
No błagam! Projekt X to coś świeżego, ale na więcej niż 6 nie zasługuje, bo wykonanie jest średniawe. Poza tym ani fani, ani antyfani nie powinni wystawiać ocen przed seansem. Tylko zaniżacie ocenę na filmwebie, którą - wbrew pozorom - sugerują się potencjalni widzowie. Przestańcie myśleć tylko o sobie. ;_;
Przecież się już umówiłam na ten film z najką :3
Dobra ,jakoś załatwię że mam sklerozę po tych waszych wpisach i spoilerach i oglądne ten film a potem wystawię ocenę i tu moją subiektywną też ocenę...
Nom... Ale to jest mega!! ♥♥♥ Jest efektowne i (jeśli to cie pocieszy) to w tej wizji ginie: Charlise, Jasper, Leah, Seth i Volturi. Przekonałam cie?
i tak pojde do kina,ale zobaczymy xd Jak mi się film spodoba to nie powiem o sadze żadnego złego słowa xd