W sumie jak zmierzch przyniósł taką oglądalność to może zrobią następne części, możliwości jest wiele na przykład " jak potoczy się dalsze życie Edwarda Belli i Renesmee ?!?
Ja mam pomysł - może crossover z Piątkiem 13-go i niech Jason jak zwykle nie zostawi nikogo przy życiu.
w internecie krąży wiele plotek na tematu, dalszej kontynuacji ale w postaci serialu.
Nie wiem czy to prawda no ale fajnie by było ponownie zobaczyć Edwarda & Belle no i Renesmee ; d
Ja bym sie raczej załamała gdyby powstał serial. Napewno byli by inni aktorzy, a Zmierzchu bez Roba Kristen itd. jakoś Sobie nie mogę wyobrazić ://
Oni sa zmęczeni juz Wampirami
wszyscy utożsamiają ich tylko z tymi rolami
zarobili za dużo kasy
więc nie będzie ich w żadnych serialach , a kontynuacji też raczej nie widzę (lubie ich ale to by już było mocno naciągane)
ja też kocham ;**
, to jest normalnie sposób na życie.
zawszę będe go miała w swoim serduszku. <33
Zmierzchuuu nie kończ sięę !!
Nie no jakby mieli zrobić serial to to by jakaś porażka była. To by już po prostu nie był zmierzch tylko jakaś telenowela. Bo jakby nie było Zmierzch to romans a ile można w kółko oglądać o ogromnej miłości Belli i Edwarda ? ;p Mam nadzieje że że na tym filmie się to zakończy.
Skończy, skończy i dobrze że się skończy bo odejcie w hmm w miare dobrym stylu. Jak zrobią serial to to już będzie paranoja i beznadziejny chwyt marketingowy. Tak więc ja osobiście wolę aby na Przed Świtem cz.2 się zakończyło ;]
Mi też smutno że to się kończy, ale zrobienie serialu to naprawdę zły pomysł.
Chcesz żeby ze Zmierzchu wyszła jakaś badziewna telenowela ?
Słuchajcie, telenowela to gatunek filmowy tak samo jak horror czy thriller. Nazywanie czegoś telenowelą nie jest obraźliwe, to jest po prostu stwierdzenie faktu. Więc spokojnie MaryCullen. :)
W takim razie przeczytaj definicje telenoweli. ;]
I błagam nie mów mi że zmierzch ma w sobie jakiekolwiek elementy horroru bo jest to obrażanie tego gatunku.