PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Jutro się wybieram na maraton, a wy idziecie też czy tylko na drugą część?
Bez spojlerów. !

ocenił(a) film na 10
Sharenne

Ja już byłem, na PŚ2.
To jest najlepsza część sagi, serio.

ocenił(a) film na 10
Jacob Voorhees

a nie wiecie może gdzie da się obejrzeć po angielsku na necie tą część??

ocenił(a) film na 10
karolsi1992

Nie ma jeszcze, też czekam, bo chce zobaczyć jeszcze raz.

Sharenne

Hah też jutro na maraton zmierzam :) Mam tylko nadzieję ,że nie usnę przy ostatniej części ;)

ocenił(a) film na 6
Sharenne

O kur.wa, obejrzec caly maraton tego gowna ja jebe...

ocenił(a) film na 8
Sharenne

Ja też się jutro na maraton wybieram :D
będzie okazja do pośmiania się ;D

BlueMapet

Też ide na ten maraton. Usiąde w środkowym rzędzie. Ale dwie godziny przed seansem zjem dużą porcje fasolki po bretońsku i jeden talerz grochówki!!!! Mam nadzieje że będzie pełna sala.

ocenił(a) film na 8
vodka85

Mam nadzieję, że nie będę w tym kinie co ty ;)
bez obrazy

BlueMapet

Spoko nie martw się jeśli usiądziesz na dole przy drzwiach to nic ci nie będzie ponieważ od drzwi idzie nawiew.

użytkownik usunięty
Sharenne

U mnie jest dzisiaj maraton. Od 15.45 do 2.00. Ale ja czekam na dobra jakość na cho mikuj. Wiec jeszcze trochę poczekam.

ocenił(a) film na 5

haha, ze starymi znajomymi ide na maraton. nie wiem co mi strzelilo by zaserwowac sobie ponad 10 h Zmierzchu, ale mam nadzieje, ze to przezyje. niestety cos co mi chodzilo wczesniej po glowie raczej nie bedzie osiagalne wiec mysle, ze to bedzie ciezka noc :)

użytkownik usunięty
LeaMao

Moja koleżanka była i powiedziała że jest dobry 7/10 wiec chyba pójdę w niedzielę do kina żeby ocenić to cudo...

ocenił(a) film na 10
LeaMao

no cóż, lepiej się przekonąć ^^
ja za 3 godziny będą już siedzieć na maratonie <emocje> :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
EastJudas

Jak mogłaś popsuć zakończenie tak epickiego i trzymającego w napięciu filmu!!!!!! ;)

ocenił(a) film na 1
vodka85

na końcu pisze, że spoiler :D nie moja wina, że nie czytają od końca :DDDD

EastJudas

he he, ale beka. jaja jak berety. :c
po członek iść i wydawać kase jak ktoś tego nie lubi ?!

ocenił(a) film na 1
KristenStewart

a czy ktoś poszedł na to?

ocenił(a) film na 7
EastJudas

S@motność w sieci ocenione na 10. Wszystko jest już jasne.

ocenił(a) film na 1
CasperChase

No na pewno SWS jest o niebo lepsze niż ten chłam :D

ocenił(a) film na 7
EastJudas

Znasz tylko oceny 1 i 10? Są też inne cyferki. :))

ocenił(a) film na 1
CasperChase

Ale te są najlepsze, najbardziej charyzmatyczne :D zapraszam do mojego nowego tematu :D

ocenił(a) film na 2
Sharenne

Diablicaaa nie wygłupiaj się. Wracaj natychmiast na swoje stare konto !

Sharenne

Ja o 9-ej właśnie wróciłam z maratonu.
Fajnie było.

Sharenne

U mnie skończył się o 5 , i mam pytanie do gdyż osobiście lubię zmierzch aczkolwiek fanem się raczej nazwać nie mogę (książek też nie czytałem) i tu nasuwa się moje pytanie skierowane głównie właśnie do fanów aha właśnie SPOILER! nie czytać dalej jak ktoś nie chcę zakończenie znać! , Czy według was zakończenie nie jest lekko mówiąc trochę przesłodzone ? Ogólnie film spoko ,tylko jak dla mnie nieco za słodko się to wszystko skończyło .

ocenił(a) film na 10
Bubermaniak

ja skończyłam o 7 maraton oglądać :P
Zakończenie w sam raz uważam za idealne nie mogło być lepsze, trzymało wszystkich w napięciu no i oczywiście było trochę dramatu (spojler) w tej wizji alice. Cieszę się jednak, że gdyby doszło do tej wojny to Jane,Aro i jego bracia zginęli, hehe dobrze im tak było z jednej strony - i ta ich nieporadność i niewiedza co zrobić ze sobą... bezcenne.. :p Z drugiej strony gdyby doszło do bitwy to by szkoda byłoo. Carlisa i Jaspera... masakra, ja wiedziałam że jak już Jaspera zabito to pewnie była wizja Alice, bo nie możliwe by było do przyjęcia że dwóch drugo lub pierwszy planowych bohaterów zginęło, dlatego wydawało mi się to dosyć dziwne.
Nie mniej jednak jestem zadowolona i szczęśliwa że przebrnęła przez te wszystkie części na maratonie, bo widziałam je setki razy no ale druga część mnie tak zafascynowała że było fajnie nawet jeśli wiedziałam co w pierwsze..itp cześci bohaterzy zaraz powiedzą xD.
Pozdrawiam i zachęcam do obejrzenia :) !

Sharenne

Film był nudny jak flaki z olejem. 3/4 filmu nic tylko płytkie dialogi bohaterów.

ocenił(a) film na 10
Ofeflia

Musiałaś nie oglądać filmu bo dużo się działo związku z przemianą Belli i wojną między Volturi, i nie było właśnie dialogów takich ..

ocenił(a) film na 2
Sharenne

Diablicaaa daj spokój. Każdy ma inne zdanie.

Sharenne

Jak ja nie znoszę takich tekstów. Wymyśl coś innego i podaj argumenty a nie wysyłaj odpowiedzi typu "Musiałaś nie oglądać filmu". Nie nauczyłaś się jeszcze tego?

ocenił(a) film na 10
Ofeflia

czy my sie znamy ?
sądzac po twojej wypowiedzi można wiele wywnioskować.

Sharenne

Nie udawaj :) ja tu grzecznie o argumentach a ty odwracasz kota ogonem.

Ofeflia

100% diablicy

Sharenne

sieeema :*
widze ze ogladalas juz film, ja tez ale niestety mi sie nie podobal.

ocenił(a) film na 10
Sharenne

nie wiecie moze czy jest gdzies juz całe na necie już BD2??:D

ocenił(a) film na 7
Wojtek1492

http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Zmierzch%22%3A+Przed+%C5%9Bwitem.+Cz%C4%99%C5 %9B%C4%87+2-2012-580710/discussion/Ca%C5%82y+Film+w+super+jako%C5%9Bci+do+obejrz enia+Online+%21%21+Lektor+PL+%2B+DVDRip,2059218

ocenił(a) film na 4
Sharenne

U mnie w Katowicach zaczął się o 21 a skończył jakoś 8 30... ani razu nie przysnąłem, więc pamiętam wszystko. Cóż mogę powiedzieć... cóż, fanem Zmierzchu nie jestem gdyż poszedłem na maraton znając tylko pierwszą część : Zmierch! Ogólnie jako całą sagę oceniam w granicach oceny 7/10. Są lepsze części, jak np: Zmierzch, Księżcy w Nowiu oraz Zaćmienie, średnie jak Przed Świtem cz. 2, ale najbardziej zawiodłem się na Przed Świtem cz. 1.... Ta część to jakieś nieporozumienie.
Pozdrawiam

Sharenne

gdzie można obejrzeć online?????

ocenił(a) film na 10
patka99

http ://demotywatory. pl/3971172/Kazdy-moze-pomoc