Witam wszystkich użytkowników filmweb ;) Chciałbym przedstawić wam moją opinie o filmie.
Postaram się być jak najbardziej wyrozumiały dla tej niesamowitej produkcji . Nie planowałem wybrać się do kina, jednakże dziewczyna przekonała mnie ,oferując mi pewną ciekawą propozycje wywołująca uśmiech na mojej twarzy. Przejdę do sedna sprawy bo informacja wyżej może przycmić wam prawdziwy sens tego tematu. Omówię wszystko w jak najbardziej logiczny sposób.
Scena kłótni Jacoba i Belli.
No cóż przyznaję iż aktorka postarała się ukazać złość lecz chwila szacunku
do niej szybko się ulotniła. Czy ona naprawdę nie może ZROBIĆ coś z tymi zębami ? Musiałem podczas tej strasznej próby ilustrującej emocje głównej bohaterki schować głowe w pewne miejsce. Starałem się myśleć pozytywnie dominował w głowie mojej pewien obraz pokazujący ze jest szansa dla Kristen. Podczas dalszego fragmentu tej sceny ,dotyczącej wpojenia miało być dobrze. Tutaj jedynie spisał się wilk unikający ataku naszej nowej wampirzycy.
Dziecko Belli
Czy tak trudno załatwić małe dziecko ? Skoro mieli tyle wydatków na inne nic
nie warte duperele . A tutaj widzę komputerowe dziecie to już szczyt wszystkiego co mogłem widzieć lecz pozory bywają mylne . Wyglądało to niekorzystnie i najzwyczajniej chciało się płakać nad tym pomysłem .
Kolejny Stosunek Pary
Nie czuję między nimi żadnej chemii postarali się muszę przyznać ale jestem nieco zawiedziony. Starania nie wystarczą aby mnie zachwycić pod tym względem :D Gdy dochodzi do seksu musi być ogień ! oraz namietność. Utrata kontroli nad pożadaniem ,a tutaj jakieś wzychanie nic nie wznoszące do upojnej chwili połączenia obydwu zakochanych dusz.
Bella kochasz ? To się nie wstydź!
Charlie Jacob
Tutaj będę krótki Ukazanie sceny zdejmowania spodnii
by pokazać ojcu Belli ze ma powołanie do pracy na rurze. Scena nie daje nam konkretnych informacji jedną istotna iż może odwiedzić swoją córke (cóż za łaska ze strony dziecka)
Wizyta Ojca u Belli.
Przykro mi .Pokazywanie co minute kłów przez Kristen odbierało tej
scenie wiarygodności . Charlie był świetny przez swoją rozpacz wynikająca z braku wiedzy o wydarzeniach jakie miały miejsce w życiu jego córki. Przekonał mnie sobą i dlatego jest tutaj punkt od mnie.
aktorka grająca Renesmess
Po prostu rewelacyjjna! Śliczna i spojrzenie które wyraża wszystko.
Walka
Bardzo mi się podobała. Utrata głów ,kop Belli w krok, stado wilków jednakże szybko to pozytywne zdanie zamieniło się w niesmak. Ta wizja była niezłą przykrywka. Poczułem nie mały zawód z tego powodu. bo oczekiwałem krwawej jadki .
Szukanie innych wampirów
Wampiry wygladają jak zabrane z cyrku. (Klauny)
Doceniam zdolności aktorskie pewnej osóbki ;) Dakota jestem twoim fanem od bardzo dawna.
Obserwuje jej kariere i jestem zachwycony jak się prezentuje. Podniosła poziom filmu swoją obecnością. Tak dalej! rozwijaj się
Każdy ma inny gust, jesteś chłopakiem a film miał głównie zwrócenie uwagi na damską publiczność ale to tylko tak na marginesie.
Nie przesadzajmy z tym aktorstwem bo nie było źle, wręcz dobrze uważam a inne wampiry myślę , że były wspaniałe.
"...bo oczekiwałem krwawej jadki . " wiesz krwawej jadki tutaj nie można było się spodziewać ponieważ wampiry nie posiadają krwi także to co napisałeś to jest mijanie się z celem, jeżeli chodziło ci o więcej wyrywania głów albo nie wiem, każdego wampira mieli poćwiartować? myślę że i tak co niektórym fanom jak i antyfanom lekko szczęka opadła gdy widzieli tą wizję walki, myślę że w sumie nie dało się jej bardziej " krwawej " zrobić .