Czy ktoś może wie, czy będą organizowane maratony z Sagi? Wiem, ze to zależy od kina, ale czy
może już ktoś słyszał o tym? Pozdrawiam.
Przepraszam bardzo, ale chciałam się grzecznie spytać. Widocznie nic nie znalazłam w google skoro się tu o to pytam, prawda? Jeśli ci to przeszkadza, nie musisz komentować.
Multikino zawsze organizuje tego typu maratony więc to pytanie jest po prostu głupie. No chyba że nie potrafisz poprawnie korzystać z wyszukiwarki internetowej.
Nie rozumiem twoich wypowiedzi. Tylko się spytałam.. Jest za to jakiś grzech? Nie wiem, może cię za coś uraziłam? Pytanie jak pytanie.. a dlaczego zadajemy pytania? Bo chcemy się dowiedzieć nowych informacji. To, że postanowiłam zapytać się o maratony z sagą nie jest czymś głupim czy bezsensownym, ale jeśli tak uważasz to przepraszam bardzo to nie moja sprawa.
Przepraszam. Nie powinnam tak na ciebie naskakiwać... w końcu każdy ma prawo zadawac pytania. Przepraszam..
Jestem z Bydgoszczy i u mnie jest coś takiego.... http://multikino.pl/pl/wydarzenia/wybrane/enemef-saga-zmierzchu/