Można oceniać !!!
A tak pozatym średnia ocen na 15.30, 14.11.2012 rok wynosi 8.0 czyli bdb.
Nie dała jeszcze jedna osoba bo o 6 00 była już ta średnia. wow nie oglądałaś i już 10 dałaś CONGRATULATION!.
Możesz. Ale nigdy nie ocenia się filmu po jakimś tam WARZYWIE (tu PATTINSON). A ten film zapewne bd miał -5.8
Dla mnie i tak będzie fatalne, bo ma byc bitwa w której prawdopodobnie zabiją Volturich, a to będzie najgorsze z mozliwych zakończeń... Ale trudno, nie bede sie tak czepiać ;)
Ja słyszałam taką wersję, że zabiją Volturi, wszyscy Cullenowie przeżyją, a zakończenie będzie się różnić tylko tym że dojdzie do bitwy. Ale sie jeszcze zobaczy...
U mnie będzie jak w każdym przypadku co do sagi Zmierzch "gówniana" (za przeproszeniem)
A ch.uj mnie obchodzi twoja opinia!! Jeśli masz choć odrobine godności to nie oceniaj tego filmu, ok?
To jest forum filmowe więc mogę go oceniać. A ocenię go zapewne przed świętami bo teraz uczę się na egzaminy. I muszę rozruszać szare komórki więc tego na pewno nie bd oglądał a za miesiąc i tak zjadą go antyfani...
Ja sobie zostawiam to na tzw. DESER. Jeżeli HOBBIT nie wyjdzie Jacksonowi (a zapewne wyjdzie) to sobie po oglądam aby jakąś parodia poprawiła mi humorek :-D
i polepszy ocenę tabun fanów (i tacy psychofani jak diablica przez 3 "a")..... Ale ona to już wyjątek....
"choć odrobine godności to nie oceniaj tego filmu, ok?" Hipokrytka. W takim razie czego nie ochrzanisz Mary która oceniła do razu na 10 a nawet nie widziała tej części na oczy? :/
Ja jeszce nie oceniłam bo nie oglądałam... Ale jakby "posklejać" te sceny z BD2 to by wyszedł cały film...
Ja nie mam na myśli ciebie tylko głupie zachowanie Mary. Zamiast ochrzaniać ch0d0ra spójrz co twoja koleżanka robi.
Dziecinada. W takim razie ja ocenię na 1 bo dla mnie reszta części była okropna.
Kurde ale to już jest niesprawiedliwe. Ganiają antyfanów za to a zobacz na nasze kochane fanki. To jest już przegięcie.
Ja tak samo :) Idę zasadą Mary "Pozatym po obejrzeniu zawsze moża ocene zmienić, prawda ?"
Pozdrawiam wszystkie hipokrytki na naszym forum :) :*
Przepraszam bardzo, ale czy ja do ciebie piszę? O ile pamięć mnie nie myli to ty na czele ochrzaniałaś "trolli" za to że oceniają film na 1 bez obejrzenia go. A ty moja droga robisz dokładnie to samo :) Śmiech na sali.
Dwie małe sprzeczki.... Dziewczyny, troche luzu!! xD
Jedna oceni na 1 z druga na 10 i ♥ i żadna nie wpłynie na ocene drugiej.....
Ale postawię ją w grudniu bo wtedy bd mógł oglądać. Narazie mi to tzw. WISI i POWIEWA