Fanka sagi o wampirkach nie jestem, ale ta cześć przypadla mi do gustu :)
Wywiad z wampirem, Dracula (1992), Straceni chłopcy, a nawet Blade. To są filmy o wampirach, a nie Zmierzch korw@ jego mać.
Bez urazy moja wypowiedź dotyczy filmu, do ciebie nic nie mam. Chyba że dasz Zmierzchowi 10:)
Rozumiem ze są RÓŻNE jakościowo czy treściowo filmy ale to nie zmienia fakty ze istotki biegające w tym filmie określa sie jako WAMPIRY :)
Mi także ta część przypadła najbardziej do gustu i czasami mam wrażenie, że krytykowanie tego filmu jest dla zasady. To tak jakby się ktoś miał przyznać, że lubi Biebera - to przecież ogólny obciach ;)..
Podpisuję się pod całym postem :) co do najlepszej części i krytyki, która jest uważam nad wyrost...
1 Część sagi potrafi odstraszyć, nie dziwię się... Jednak z filmu na film było coraz lepiej, pod koniec... Cóż byłam sceptycznie nastawiona na cały film jednak.. Cóż jednak ten romans się rozwijał, stanął na wysokości zadania skoro przekonał do siebie osobę, która uważała że wampiry, wilkołaki i inne tego typu stworzenia są cóż trochę tandetne i kiczowate.. Ciężko opisać bo nadal moje przekonanie się nie zmieniło ale.. no ale ten film to jednak piękna opowieść - piękny romans, może lepiej skupiający się głównie na tym co każda z dziewczyn chciałaby przeżyć w mniejszym bądź większym stopniu, z większym lub mniejszym wyparciem się. Nie był to film kierowany do mężczyzn więc właściwie nie ma się dziwić ich powszechnej opinii: wampirki to zło ;] Nie ważne, film nie był jednak marnotrawstwem czasu dobrze się bawiłam. I zgadzam się z autorem, ostatnia część była najlepsza ;]
Wszystkie czesci obejrzalam w domu przed komputerem dlugo dlugo po premierze, pare miesiecy przed czescia ostatnią, bylam bardzo sceptycznie nastawiona, na 3 sie wrecz wynudzilam, ale po 4 nie moglam sie doczekac az 5 wejdzie do kin! swietna czesc zdecydowanie najlepsza! chociaz... zakonczenie jak dla mnie troche cukierkowe, no ale niech bedzie ;p