PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Zaraz po Harrym Potterze , koniec Sagi Zmierzch , a po niej przyjdzie czas na... Opowieści z Narnii! Nie wiem jak to dalej będzie z ją Sagą , ale dużo ludzi zacznie oglądać tę serię.

ocenił(a) film na 10
olove

no niestety koniec ; (
będę tęsknić za nią ;<

ocenił(a) film na 10
Diablicaaa

zawsze można przejść na igrzyska śmierci pierwszy film już był ale zostały jeszcze dwie książki do zrobienia na film

ocenił(a) film na 10
Dulce_Art

wiem ale to nie to samo ;d

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

Opowieści z Narnii już się skończyły i nie powstaną następne części. Ale nie ma się co martwić na pewno wyjdzie jeszcze kilka świetnych książek na podstawie których powstaną świetne filmy :)

ocenił(a) film na 6
Indy_6

Bitch, ale zostanie z nami jeszcze trylogia Igrzysk śmierci czy Seria Dary Anioła. Jedno się kończy, ale następne już zaczyna :D

ocenił(a) film na 7
Pecia15

proszę! takie filmy to wy se oglądajcie , lecz ja wolę coś lepszego np: Piła lub Ring , a nie...

ocenił(a) film na 4
Indy_6

Polecam serial "Gra o Tron". Książki wg mnie bardzo wciągające, a i serial równie dobry.

Indy_6

Będą kolejne części Opowieści z Narnii.

olove

Co wy macie z tym końcem sagi ? TO NIE JEST KONIEC ZMIERZCHU ! DOTARŁO WKOŃCU ? To jest tylko ostatnia ekranizacja książki. Ale Bedą kolejne części komiksów, przewodniki po przed świtem, Midnight Sun. Naprawdę to nie jest koniec.

ocenił(a) film na 2
MaryCullen

Ja pierd**e. Ta Meyer to mistrzyni biznesu i pazerności. I nie wmawiaj mi znowu Mary że ona to robi dla swoich fanek...

FightClub_2

Może i nie, ale jednak fani są z tego zadowoleni, więc jaki problem ?

użytkownik usunięty
MaryCullen

No żaden : )
Ja sie ciesze że jest pazerna. Mistrzyni biznesu... Stephenie!!! Prosze!! Napisz jeszcze więcej ksiażek!!!!
Ale tej mojej prośby na 50% nie wysłucha.....
Ciekawe co z RobSten♥
Masz jakieś news?

Tak. Bedą cztery premiery BD 2 z gwiazdami, a ani Rob ani Kris nie przyjdą. Dlaczego ? Bo są pokłóceni. Co ciekawsze dlatego ze Robsten nie przyjdzie to Taylor tez nie. Całe szczęście ze reszta ekipy będzie. Wiesz, stasznaie mnie tym wkurzyli. Ostatnia premiera a oni fochy strzelają. Nie mogli sie dogadać ? Na dwie premiery Rob, na dwie inne Kris ? A Taylor to akurat powinien latać na wszystkie !

użytkownik usunięty
FightClub_2

Słuchaj. Może ona nie robi tego dla swoich fanek ale to robi ogólnie....
To już jest +

Wiesz, dla fanek saga jest bardzo ważna : )
A ♥Robert♥ to już dla mnie wszystko...
Ada, ciebie to nie jara a mnie jednak tak : )

ocenił(a) film na 2

No wiem wiem :)

użytkownik usunięty
olove

NIEEEEE!!!! Wszystko tylko nie koniec sagi zmierzch!!! Ja nie potrafie bez tego żyć!!
Hmmm.... Ale na 99,9% będzie film Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda...
O jej.... Współczuje teraz fanom Harrego Pottera. Przeżywają koniec czegoś co kochali...

Czy ja wiem? To tylko filmy, dla mnie dużą sprawą było przeczytanie ostatniego tomu i byłam zadowolona, co prawda mogła się pokwapić o ciut więcej szczegółów na epilog, ale z drugiej strony chyba lepiej nie można było tego zakończyć.
mam natomiast nadzieję, że przynajmniej w Polsce Zmierzch zostanie bardzo szybko zapomniany i ludzie będą udawać, że nigdy nie istniał. I na serio Midnight sun? Chcecie ten odgrzewany kotlet? Tragedia...

Moai

Ja nie chce filmu Midnight Sun. Ja chcę tylko książke.

MaryCullen

Ale jak będzie film to i tak isę ucieszysz i pójdziesz do kina:P

sentia

Masz racje. Pójdę do kina żeby moc to potem zjechać na Filmweb'ie. Nie bede tolerować Zmierzchu z inną obsadą. A uciesze sie tylko z książki ;-)

użytkownik usunięty
MaryCullen

ale obsada będzie ta sama : )
Spokojnie...

Niby jak ? Oni są za starzy.

użytkownik usunięty
MaryCullen

Hmmm...
Jeden film w tą czy w tą to nie aż taki wysiłek... Choć z tą sytuacją kręcenie filmu może być ciężkie...
A masz news?

Tylko taki ze Pattinson zgodził sie przejść po czerwonym dywanie z Kristen podczas jednej premiery BD 2.

użytkownik usunięty
MaryCullen

To to to wiem...
Trzeba dalej szukać.... No i czekać....

olove

Radziłbym obejrzeć trylogie fantasy taką z prawdziwego zdarzenia a mam tu na myśli Władce Pierścieni.