Czytaliście ciekawostki?? Ostatnie THE BEST xD
Z genetycznego punktu widzenia Edward i cała jego rodzina to rzodkiewki (mają po 25 par chromosomów).
Wciąż nierozstrzygnioną pozostaje kwestia zachowania Edwarda w momentach, gdy Bella miała okres.
Krew pochłaniana przez Edwarda potrafi poruszać się po jego ciele bez pracy serca (do tej pory nikt nie wie, jak to możliwe – czyżby siła woli?).
Edward przeżywa orgazmy bez udziału krwi, hormonów w niej rozpuszczonych i płynów ustrojowych organizmu.
Boski Edward w ciągu 0,01 sekundy przyspiesza do 200 km/h. Pozostaje niewyjaśnioną kwestią, czemu nie zmienia się przy tym w krwawą plamę.
Pomimo braku krwi, nie cierpi na impotencje.
Jeżeli wampiry zmieniają ludzi w wampiry, to czemu Edward Cullen nie zamienia ludzi w warzywa?
Edward nie słyszy myśli Belli głównie dlatego, że ona NIE myśli? Zostało to udowodnione naukowo przez parę amerykańskich naukowców.
No też się właśnie zastanawiam. Doszłem do drastycznego odkrycia: ojciec EDKA zapłodnił ją in vitro.
Niezłe!
Ale się uśmiałam, ale impotencja w tym wieku to się nie dziwię. Wiagra podobno czyni cuda. haha...
no to sprobujmy sie w to pobawic :)
Z genetycznego punktu widzenia Edward i cała jego rodzina to rzodkiewki (mają po 25 par chromosomów)
- rzodkiewka tez człowiek
Wciąż nierozstrzygnioną pozostaje kwestia zachowania Edwarda w momentach, gdy Bella miała okres
- kiedys po ciemku pomylił wargi Belli i teraz ma uraz pomiesiączkowy
Krew pochłaniana przez Edwarda potrafi poruszać się po jego ciele bez pracy serca (do tej pory nikt nie wie, jak to możliwe – czyżby siła woli?)
- eeeee tam, on ma kobiecą krew, nawet jak leży to zajdzie
Edward przeżywa orgazmy bez udziału krwi, hormonów w niej rozpuszczonych i płynów ustrojowych organizmu.
- każda mężatka tak potrafi, tak sie da, mowie wam
Boski Edward w ciągu 0,01 sekundy przyspiesza do 200 km/h. Pozostaje niewyjaśnioną kwestią, czemu nie zmienia się przy tym w krwawą plamę
- tu sie czepiasz, chlopak ma rumieńce, a to juz cos, jakbys sie 100 lat nie czerwienił to nawet sukces...
Pomimo braku krwi, nie cierpi na impotencje.
- moj mąz też nie
Jeżeli wampiry zmieniają ludzi w wampiry, to czemu Edward Cullen nie zamienia ludzi w warzywa?
- bo woli wsadzać w ciepłe.....musiałby zrobic ku temu kurs gotowania warzyw na parze
Edward nie słyszy myśli Belli głównie dlatego, że ona NIE myśli? Zostało to udowodnione naukowo przez parę amerykańskich naukowców.
- Eeeeeeeeee? - Bella niedosłyszała.
Pozdr, dodajcie cos weselszego od siebie
Człowiek nie może być rzodkiewka bo ma 23 chromosomy. A skąd to wiem? Bo właśnie przerabiam genetykę człowieka. Twój mąż nie ma krwi (nie wiedziałem że człowiek może żyć bez krwi) i nie cierpii na impotencję aha rozumiem.
no i wlasnie miales to odebrac z usmiechem (co mam adzieje sie udalo), ja sporo czasu juz poswiecilam i poswiecam fenomenowi wampirow i wampiryzmu, poczawszy od dziwnego nasilenia zainteresowania tym tematem ostatnio, jak i ciekawa jestem reakcji zarówno pozytywnych jak i negatywnych ludzi na ten temat skoro ja to kocham juz tak dlugo, po same postaci siegnawszy do literatury i filmu do jakis 20 lat wstecz, poprzez autorow tworzących ten tajemniczy swiat i jakze charyzmatyczne postaci, az po ideę...zwyczajnie tak samo jak mnie to interesuje, tak samo lubie sie posmiac z bubli. Pozdr
A może Edek ma wszczepioną specjalną pompkę? Jak potrzeba nogami napompuje i już ma sprzęt gotowy do pracy.