PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134844
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

OMG

ocenił(a) film na 7

Nie sądziłam, że to napiszę, ale pomijajac te beznadziejne efekty specjalne film mi się podobał.

czort2110

Bo mimo glupoty watkow tenfilm o zgrozo moze sie podobac

ocenił(a) film na 7
Kasia_Piesik1990

idealnie powiedziane :)

CherryLady90

Rozumiem was dziewczyny, która by nie chciała mieć za męża przystojnego wampira i dzidziusia, któremu nie trzeba zmieniać pieluch bo urósł by przez tydzień. No i bodyguard wilkołak = 100% kisielu w majtkach :D.

użytkownik usunięty
vicovaro25

Jedna rzecz mi jakby uciekła. To ona tak szybko rosła czy tam chodziło o to, że rosła normalnie tylko dla nich czas szybko mijał, bo byli nieśmiertelni?

Skąd ja mam wiedzieć? Charlie się nie starzał więc chyba ona rosła szybko? Chyba dlatego rozsadziła Belle w poprzedniej części bo za szybko rosła? Normalnie sadomasochizm jak w "Osiem milimetrów".

użytkownik usunięty
vicovaro25

... ;p

No taak, Charlie... Zapomniałam o nim. Ale z drugiej strony u dzieci jak rosną, szybciej widać zmianę niż u starszych gdzie upływ czasu, nawet czasem kilkunastu lat nie rzuca się tak w oczy. Może zjawi się jakiś fan (fanka?) sagi i oświeci Nas!

ocenił(a) film na 8

Heh no to się zjawiam. Tak rosła tak szybko. Sama ciąża trwała coś koło miesiąca. Renesmee miała w wieku 6 lat osiągnąć ostateczną dojrzałą formę i jednocześnie przestać się starzeć (to sobie wilczek poczeka;p)