może mnie zhejtujecie ale uważam że ta część wcale nie była taka zła. Poszłam do kina w celu
odmóżdżenia, nie specjalnie nastawiałam się ze mi się spodoba. A w zasadzie było ok.
Zakończenie na prawde dobre, zrobiłam tak -> ;O
Dużo śmiesznych scen.
Głowna bohaterka moze nie najwyzszych lotów ale jakos nie irytowala mnie tak.
Fajny moment jak rzuciła sie na Jacoba i komentarze Edwarda ;)
Wieczór uznaje za pozytywny ;D
Jedyne co mi sie nie podobało to nawał podstawówek piszczących i klaszczących np jak sie
Jacob rozbierał -.-'
Zgadzam się, poprzednie części uważam za o wiele bardziej kiczowate, a na tym filmie..nawet się nie wstydziłam, że go oglądam. Bella jakoś taka mniej markotna niż zwykle, a dzięki temu Kristen Stewart nawet do strawienia. Zaskoczył mnie fakt, że nawet dobrze mi się to oglądało i nie dławiła taniocha wykonania. Jak na film "ot tak do obejrzenia" to nawet mogę polecić :)
zgadzam się z tym
idąc do kina myślałam, że będzie to następna część całkowicie różna od książki a tu :O, szczerze ta część była najlepsza pod względem wykonania i wgl. najlepiej trzymała się książki.
Adrenalina podskoczyła gdy spalili Carlisla ogólnie szok, mnóstwo osób, które straciły życie, wszyscy wstrzymują oddech, a tu nagle się okazuje, że to tylko wizja Alice.
Ogólnie jak się napięcie skończyło to ludzie w kinie nie wiedzieli jak zareagować szok :)
Ale według mnie ta część była najlepsza ze wszystkich.
Co do dzieciaków z podstawówki się zgadzam na około chyba z 10 ich siedziała cały seans gadali i wgl. wszystko ich śmieszyło, popcornem rzucali < nie wychowani i tyle jak by nie wiedzieli jak się zachowywać, ale cóż takie życie>
Wiem, że dużo osób się nie zgodzi z moją opinią ale trudno mi się ta część BARDZO podobała i zgadzam się z przedmówczynią :)
Witam, mam pytanie młodsza corka 9 lat bardzo chce się wybrać na ten film oczywiście za namową starszej. Posze o opinię bo mam wątpliwości jestem jednak mamą i mam dylemat zabrać je czy nie.
Film nie jest dla 9-cio latki. Jest scena łóżkowa, jest scena walki, urywają sobie głowy, rozrywają się na kawałki.
Jestem szczerze bardzo pozytywnie zaskoczona ;D Idąc w sumie na film oczekiwałam takiej jakby słabej komedii (wg mnie taka właśnie była część pierwsza ostatniego tomu) ale jednak nie ciekawy pomysł na realizację książki Mayer.
Nawet Kristen mnie jakoś nie irytowała jak miała to w zwyczaju... ;D I ten ciągle uśmiechnięty Edek :P
Wielki plus także należy się za muzykę oraz czołówkę i napisy końcowe! ;) Fenomenalny pomysł z przypomnieniem sobie głównych bohaterów z poprzednich części :) Film lepszy niż książka! ;]
Polecam!!!
Jeśli ktoś czytał Zmierzch, to łatwo było sie domyślić, że te sceny walki pomiędzy Cullenami i Volturi są jedynie wizją Alice,bo nic takiego nie miało miejsca w książce :D Ale śmiesznie było zobaczyć zaskoczenie ludzi,gdy okazało się, że to nie było prawdziwe :P . Także polecam film i życzę miłego seansu :)