Jeżeli już bym miał wybierać kogo najbardziej lubię to wybrałbym kogoś kto chciał sprzątnąć Warzywo i Drewno ;-)
Alice bo jest śliczna i ją po prostu uwielbiam :) i Renesmee bo jest taka słodka :) z chłopaków - Jasper i Carlisle
1. Alice
2. Emmett
3. Carlisle
Imo, tylko dla nich "warto" obejrzeć całą sagę. Gdy się skupia na nich, całość odbiera się o wiele fajniej.
Nie rozumiem dlaczego niektórzy zamiast nic nie napisac, muszą wtrącic swoje trzy grosze. Szanuje, waszą opinie i rozumiem , że nie musicie lubic tego filmu, ale przynajmniej powinnies uszanowac innych i ich opinie. A nie wyrażac swoją wielką nienawisc i dume, jestem lepszy, bo nie podoba sie mi tak czesto okreslany "film dla gimbusiar" Troche tolerancji.
A wracając do tematu, moja ulubioną postacią jest Renesmee :3
Esme, Emmett, Carlisle, Alice i ta co raziła prądem, kurcze zapomniałam jak ona się zwała...
Wszyscy Volturi <3
No zwłaszcza Aro. Fajny był w książce i w filmie ( o dziwo go nie zepsuli!). Fajnie ze zagrał go Michael Sheen. Bardzo fajnie go uchwycił no i ten śmiech był super. Ogólnie to Michael byłtam chyba najlepszym aktorem ze wszystkich.
Caius był super. Troche inaczej go sobie wyobrażałam, ale Campbell-Bower nie zagrąl bardzo źle. Trzeba mu to przyznać. Żałuje tylko ze Caius nie zabił Belli bo w 2 czesci mial takie zamiary :D
Ach no i Marcus... Bo miał wszystko w dupie XD
A ja tam najbardziej lubię Jaspera i Alice . Świetna z nich para . Oboje mają pewne dary i wogle do siebie pasują :)
No to prawda...
Ale nie rozumiem wątku Carlisle'a i Esme Przeciez mieli byc w sobie tacy zakochani a tu wogole sobie czulosci nie okazuja...
Dziwne to
A co powiesz na Rosalie i Emmeta ? Oni to chyba tylko fizycznie się dobrali , nie przypominam sobie żeby choć raz okazali sobie prawdiwą czułość .
No to tez prawda.
Zaangazowani w ta milosc to oni nie byli choc podobno tak byli zakochani
Logika zmierzchu XD
zreszta dlaczego w scenie walki Alice widziala wilkolaki,przeciez we wczesniejszych czesciach nie mogla ich zobaczyc...
Bez sensu
Też prawda, najpierw widzi walkę w której biorą udział również wilkołaki , potem szczęśliwe życie Jake'a z Nessie ... A w Księżycu w Nowiu wściekała się na Jake'a że obecność jego i watahy zakłóca jej wizje ... Czyli co , nagle zyskała nowe moce ? Dziwne ...
A co do postaci to jeszcze lubie Benjamina ...
a co myslisz o Reneesme?
Bo jak dla mnie to byla troche za sztuczna
Sama Mackenzie Foy jest naprawde ladna atam ja jak dla mnie zepsuli
O tak , sztuczna że aż bije po oczach . A przecie Mackenzie Foy jest całkiem ładna ... Mogli ją lepiej zrobić :)
Szkoda mi tez Dakoty Fanning bo jej taka tapete dowalili ze masakra
zreszta czy Alec i Jane nie mieli byc blizniakami?
bo podobni do siebie to oni nie sa:(
Ona mi się podobała w " Sekretnym Życiu Pszczół " , tyle że wtedy była znacznie młodsza i bardziej naturalna ... A co myślisz o Belli ? Nie lubię Stewart ale trzeba przyznać że w tej części w końcu lepiej wyglądała i miała kilka scen które można określić jako dobre np. pojedynek na rękę z Emmetem albo spotkanie z Charlim ...Gdyby jeszcze nie te jej minki i wiecznie otwarte usta to byłaby całkiem znośna :)
No wyjątkowo w tej serii wygladala znosnie:) bo w pierwszych 3 czesciach jej nie trawilam.
Tych min to sie chyba niegdy nie pozbedzie
Fajnie wygladala podczas bitwy, bo wreszcie nie sprawiala wrazenia ofiary losu ktora trzeba sie opiekowac:)
A Emmet i Jasper ? Ja tam ich bardzo lubię . Tylko w filmach było ich zdecydowanie za mało :(
No Em w ksiazce byl super:)
W filmie bylo go troche za malo , zwlaszcza jego zarcikow
Co do Jaspera to podczas filmu mialam wrazenie jakby go zupelnie tam niebylo (takie same odczucia mialam z Esme)
W ksiazce Jazz jest naprawde fajny:D
No na poczatku bylam troche zawiedziona bo inaczej ja sobie wyobrazalam.
Myslalam ze bedzie to troche inny typ urody
No ale z czasem przywyklam :D
Mi sie bardzo podobala
Dobrze do niej aktorke dobrali bo A. Green bardzo mi do niej pasowala od poczatku:)
A Esme ? Mogłoby być jej więcej w filmie . Chociaż troche taka mdła się wydawała ...
Jak jej mąż
Sie jednak dobrali
Mogliby jej wiecej tych kwestii napisac naprawde
Bo aktorka byla super, taki cieply typ urody :)
Charlie ze strzelba byl dobry :D
Ale najlepiej jak JAke zaczal sie przed nim rozbierac:)
Jego mina-mistrzostwo po prostu :D