PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Victrish wysyłacie upomnienia a tego co się dzieje na forum "Jesteś bogiem" to już nie widzicie. Takiego chaosu i burdelu w życiu nie widziałam. I z tego miejsca pragnę podziękować Ofefili, Fight, Panience, Victrish, Mary, oraz Diablicyyy. Ponieważ to co my tu robimy to sa zwykłe małe sprzeczki w porównaniu z tym co się dzieje tam!

sentia

Jeszcze nie widziałam filmu, stąd moja nieobecność na tamtym forum, ale aż z ciekawości sprawdzę.

sentia

To o co oni się żrą? Chyba film obejrzę...:P

panienka_2

Dla zabawy. Tematy typu. "Czemu Magik nie rapuje? Bo nie żyje! hahahaha" Albo ulubiony napój magika. Hop cola"

sentia

To ja lepiej nie będe tam zaglądać...

MaryCullen

Po moich wczorajszych staraniach i temacie "Do moderatorów" Który za razem stał się gorącym tematem tak jak "Zmierzchowe mądrość" (z czego jestem bardzo dumna) musze donieśc że moderacje wreszcie zareagowała i na razie jest w miarę spokojnie:)

ocenił(a) film na 2
sentia

Wczoraj wieczorem z ciekawości zajrzałam na to forum i byłam w niezłym szoku :P Na całą stronę odnalazła tylko jeden normalny temat. Reszta to były zwykłe wypociny trolli. Takiego szumu nie było nawet w temacie kac wawa O.o

FightClub_2

No właśnie

ocenił(a) film na 3
sentia

Z forum "Jesteś Bogiem" zniknęło już grubo ponad 250 tematów. Trolling i spam jest systematycznie usuwany, permanentnie łamiący regulamin są blokowani. Czasem może trwać to pewien czas z uwagi na rozmiary portalu, ale wcześniej czy później do czyszczenia dochodzi, więc proszę nie dramatyzować. I dyskutować na tematy filmowe - to tak na przyszłość :)

GodFella

Systematycznie to on jest usuwany dzisiaj ale wczoraj to była jakaś dzicz.

ocenił(a) film na 3
sentia

Systematycznie nie znaczy natychmiastowo. W weekendy więcej jest spamu, to normalne niestety.

GodFella

Dobra niech będzie. Ale mam nadzieję że w przyszłości będzie to działać sprawniej. Albo może po prostu zatrudnijcie większa liczbę moderatorów.