Victrish wysyłacie upomnienia a tego co się dzieje na forum "Jesteś bogiem" to już nie widzicie. Takiego chaosu i burdelu w życiu nie widziałam. I z tego miejsca pragnę podziękować Ofefili, Fight, Panience, Victrish, Mary, oraz Diablicyyy. Ponieważ to co my tu robimy to sa zwykłe małe sprzeczki w porównaniu z tym co się dzieje tam!
Dla zabawy. Tematy typu. "Czemu Magik nie rapuje? Bo nie żyje! hahahaha" Albo ulubiony napój magika. Hop cola"
Po moich wczorajszych staraniach i temacie "Do moderatorów" Który za razem stał się gorącym tematem tak jak "Zmierzchowe mądrość" (z czego jestem bardzo dumna) musze donieśc że moderacje wreszcie zareagowała i na razie jest w miarę spokojnie:)
Wczoraj wieczorem z ciekawości zajrzałam na to forum i byłam w niezłym szoku :P Na całą stronę odnalazła tylko jeden normalny temat. Reszta to były zwykłe wypociny trolli. Takiego szumu nie było nawet w temacie kac wawa O.o
Z forum "Jesteś Bogiem" zniknęło już grubo ponad 250 tematów. Trolling i spam jest systematycznie usuwany, permanentnie łamiący regulamin są blokowani. Czasem może trwać to pewien czas z uwagi na rozmiary portalu, ale wcześniej czy później do czyszczenia dochodzi, więc proszę nie dramatyzować. I dyskutować na tematy filmowe - to tak na przyszłość :)
Systematycznie nie znaczy natychmiastowo. W weekendy więcej jest spamu, to normalne niestety.