Zacne byłoby podać ich kilka, ale to zadanie dla ( nie niedźwiedzia polarnego ) tylko wilka. A wiec szczerze powiedziawszy można by uznać oczywiście w przypadku najgorszym, ze jest to Robin Hood, ale jest to Robin Hood, ale nie jet. Ale szczerze mówiąc lub prawdę mówiąc, albo nawet nie kłamiąc powiedziawszy powiem szczerze nie obwijając w bawełnę...wybiorę Hermionę Granger.
Oj ciężko powiedzieć, bo mam masę ulubionych postaci, ale skoro jest to filmweb i ostatnio fazuję się "powrotem do przyszłości" no to powiem Marty McFly :P
Uwielbiam "Grę o Tron" ... Moją ulubioną postacią też jest Tyrion, a zaraz po nim Jaqen H'ghar.
Jestem dopiero po lekturze dwóch pierwszych części i niedawno zaczęłam trzecią, ale tym że dla Joffeya Baratheona ślub nie był najszczęśliwszym wyjściem wygadał mi narzeczony :/ Na chwilę obecną wybrałabym Stannisa Baratheona, chociaż docelowo mam nadzieję że Deneris Targaryen odzyska tron.
Hmm.... Na 100% nie Jackob ani żaden wilkołak. Edward Cullen i Bella Cullen : ) Chyba oczywiste!!! A aktorzy którzy grają te role są moimi ulubionymi : )
Van Helsing albo Blade, bo mogliby wybić do nogi tych błyszczących pedałów. A jak już mowa a prawdziwych wampirach to Dracula one and only.
Damon Salvatore (z TVD) - bo mógłbym ich wszystkich pozałatwiać verbeną (i to z uśmiechem na ustach)...
Czy przypadkiem Damon jest ze Zmierzchu? Może trzymaj się tematu, a nie piszesz o tych badziewnych wampirach.
Spójrz jeszcze raz na treść tematu. Autorka nigdzie nie wspomniała żeby postacie dotyczyły filmu więc shut up.
Damon chociaż się nie błyszczy jak wróżka więc czemu uważasz że jest badziewny? :) Bo pije krew z ludzi jak prawdziwy wampir?
Wampiry z tvd są nudne.
Te ze Zmierzchu są przynajmniej oryginalne.
Między innymi dlatego ze lśnią w słońcu ;)
No cóż dla mnie są o wiele leprze od tych ze zmierzchu ale i tak górą są te z true blood ;)
A właśnie, chciałam zacząć oglądać True Blood, o czym to właściwie jest ? (oprócz tego ze o wampirach).
Dzięki wynalezionej w japońskim laboratorium syntetycznej krwi oraz napojowi z jej ekstraktem o nazwie Tru: Blood, w ciągu zaledwie jednej nocy wampiry z legendarnych potworów przeistoczyły się w przykładnych obywateli. I chociaż ludzie nie figurują już w ich jadłospisie, społeczeństwo niepokoi się, co stanie się, gdy wampiry opuszczą mroczne kryjówki. Przywódcy religijni i polityczni na całym świecie wyrazili już na ten temat swoje zdanie i jedynie mieszkańcy Bon Temps, małego miasteczka w Luizjanie, nie mogą zdecydować się, co o tym naprawdę myśleć.
Miejscowa kelnerka, Sookie Stackhouse (Anna Paquin) dobrze wie, jak wygląda życie na marginesie społeczeństwa. Jako osoba posiadająca wątpliwy dar słyszenia myśli innych ludzi, przychylnie patrzy na integrację społeczną wampirów, a w szczególności na pewnego przystojnego 173-latka, Billa Comptona (Stephen Moyer). Niestety seria tajemniczych wydarzeń, które towarzyszą pojawieniu się Billa w Bon Temps wystawi otwartość Sookie na ciężką próbę.
"Czysta krew" to intrygujący i przyprawiający o dreszcz emocji serial, na motywach powieści Charlaine Harris, w reżyserii Alana Balla, zdobywcy nagrody Emmy, Oscara za "American Beauty" i twórcy "Sześć stóp pod ziemią". Sam Ball określa swoją nową produkcję jako popcorn dla inteligentnych ludzi z udziałem barwnych i nieszablonowych bohaterów.
Naprawdę polecam ten serial ;) Wampiry tam pokazane są tak jak naprawdę powinny wyglądać :)
Fight ma rację przez pierwsze dwa sezony nie bylo odcinka w którym by nie było seksu. I tak sobie oglądam i myślę " Boże czy w każdym bedzie seks" Ale teraz już takie sceny pojawiają się rzadziej:D
No mi też nie ale z kolegą robilismy zakłady kiedy te sceny sie skończą:P Poza tym wydaje mi się że Janson ci się spodoba jest taki ładny z mordki:P
Kolene zdjęcie z BD 2 (sorry że wklejam pod twoją wypowiedzią, ale pod swoją to tak głupio)
http://twilightinpolish.ning.com/profiles/blogs/zdjecia-promocyjne-bd2
http://twilightinpolish.ning.com/profiles/blogs/zdj-cie-promocyjne
polecam ci ! :)
też na początku nie byłam przekonana czy to mój gust ale siostra mi poleciła więc zaczęłam oglądać i całkiem ładnie się wciągnęłam w ten serial , oczywiście jest trochę krwi w każdym odcinku, pocięte głowy itp. ale to raczej nie jest straszne no ale serial od +18 lat jest.