Nie wiem jak wy, ale ja spodziewam się dużo po 2 części. Coś tak czuję, że to będzie coś dobrego. Nie jestem fanką Zmierzchu, a na film pójdę z czystej ciekawości bo jak już mówiłam mam dobre przeczucie. Może nawet skuszę się na premierę. Nie długo trzeba będzie zarezerwować bilety. A jak będzie - zobaczymy.
Ja też, będzie dużo śmiechu i dużo niedorzeczności, przerost formy nad treścią i ta charakterystyczna powaga przy kretyńskich sytuacjach. :D Trailer mnie załatwił, zwłaszcza scena z jelonkiem. Uuuu groza i horror. Ale znając życie film znowu będzie przez większość czasu się ciągnąć i ciągnąć.
mam takie pytanie,jestem po prostu ciekawa-po co codziennie tracić czas na pisanie o filmie którego się nie lubi? ciekawi mnie to ,więc bardzo proszę o odpowiedź
Jak masz za dużo kasy to bym sobie coś kupiła dla siebie, a nie iść na film którego się nie cierpi.
hahaha nie mogę :D
ty się pierwsza ładnie przywitałaś a ta zła za rozpoznanie jej od razu ciśnie "swoje" teksty :D
noo woogóólee się nie skapnęłam że to nasz nerwusek <3
7zł to żaden wydatek. Czas spędzony z przyjaciółmi jest bezcenny, zwłaszcza na komentowaniu głupkowatego filmu. W mojej klasie tak kreatywnie zabijało się czas gdy film był niemiłosiernie nudny, nawet nauczyciele się dołączali.
No i widać nie widziałaś stronki takiej jak Twilight Sucks? Polecam na nią zajrzeć. Weź im to napisz xD