Wspaniały tak jak oczywiście wszystkie poprzednie części. Ale niestety nie wiem co wybrać może ktoś z was mi poradzi książka czy film ?
Jeśli skończył się papier toaletowy, to polecam książkę. Jeśli używasz szlifierki kątowej, a skończyły Ci się tarcze, to zdecydowanie polecam Sagę w Blu-ray. Płyty DVD nie nadają się ponieważ szybciej się ścierają.
A tak poza tematem.
Gdy zobaczyłem Twoje oceny filmów.......padłem:)
Nigdy nikomu nie zwracałem na to uwagi. Ale za profanacje ocen klasyków i nowszych równie dobrych filmów należy Ci się ban.
Jeśli nie interesujesz się kinem, to z łaski swojej nie denerwuj innych i nie oceniaj ich.
Wywiad z wampirem 5/10, Edward Nożycoręki 4/10, Jeździec bez głowy 5/10, Zmierzch 10/10 itd.
Nawet trolle mają trochę szacunku.
Popieram w całości bana xd
Trudno wybrać co gorsze.. książka czy film. Ostatecznie wybieram książkę, tak kiepskiego stylu pisania to ja dawno nie widziałam (przynajmniej rozpowszechnionego na taką skale). Próbowałam czytać, co by dać jej szanse :D. Z filmu przynajmniej można się pośmiać :p
Wytłumacz mi proszę dlaczego wszystkie filmy w których grają DREWNO(Kristen Stewart) i WARZYWO (Robert Pattinson) wystawiłaś note +8/10? A na przykład "Pamiętnikowi" dałaś 3/10...
No to szkoda że nie wiedziałaś... Wszystko co z drewnem i warzywem było +8/10 heh