http://www.filmweb.pl/news/Z%C5%82ote+Maliny+dla+%22Przed+%C5%9Awitem.+Cz%C4%99% C5%9B%C4%87+2%22-93449
wreszcie ją doceniono,dostała nagrodę godną swojej gry :D
W ogóle "Przed świtem" zebrał prawie wszystkie maliny - obfity zbiór... Zasłużone to bardzo.
Zabrakło mi tutaj Roberta, ale nagrody przyznano w sam raz ;D
A i najlepsze: NAJGORSZA PARA EKRANOWA hahahaha
Jeżeli chce ktoś mu przesłać kondolencje to zapraszam do tego tematu:
http://www.filmweb.pl/person/Robert+Pattinson-164450/discussion/Wsp%C3%B3%C5%82c zuje+mu-2144050
mają na co zasłużyli :D radujmy się, może drewniana Stewart w końcu zrozumie, że nie ma wielkiego talentu i zdecyduje się na inny zawód.
Stewart mogła dostać za całokształt, ale mam wrażenie, że dostałe je raczej za ten skandalik ze zdradami na planie "Snow White". Niestety ci co przyznają maliny nie są zbytnio obiektywni, nawet jeśli idzie o umiejętności. To niestety nagrody przyznawane ze zbyt wielkim przymrużeniem oka. Co prawda werdykt jest absolutnie 100% słuszny, ale wątpię, by ktoś się w ogóle zastanawiał nad uzasadnieniem takiej oceny ;). Niestety.
pozdrawiam!
moim zdaniem ona nie jest taka zła każdy zaczyna od zera a później jest coraz lepiej lub gorzej
wy myślicie że (np. Jessica Alba) czy ktoś inny, od początku dobrze grali???Nie
oni też się uczyli
a wg te złote maliny to jest najdurniejsza nagroda jaka może istnieć
Ci aktorzy się starali \ a wg ta najgorsza para nawet nie powinno jej tam być bo jak ktoś czytał lub oglądał przed świtem to wie że to nie była para tylko on się wpoił czyli że przez całe życie będzie ją chronił, będzie jak najlepszy przyjaciel
Tylko zauważ, że Zmierzch nie był startem Kristen. Zagrała przed nim kilka niezłych ról, m.in. w Speak. Ma już dość bogatą filmografię więc nie ma co usprawiedliwiać, że dopiero się uczy.
ale może zapomniała!!!!(hahhahehe)
a wg takie denne komentarze są głupie i tyle na temat
wy myślicie że jej to winna przecież ten film stwarzało wiele ludzi
"wy myślicie że jej to winna przecież ten film stwarzało wiele ludzi"
W takim razie to wina kamerzysty że kristen tak słabo zagrała. :P
what the hell??
nie mówię, że to wina kamerzysty ale też tych scenografów oni tak kazali grać
a wg co ona wam do cholery coś zrobiła że zdradziła tego Pattinsona jak na moje oko ona mogła być z każdym a nie z takim blondasem
WHAT ?? ! !
"oni tak kazali grać" - jakie kazali ?! każdy gra jak umie... nikt mu nie każe grać jak kłoda, o czym ty piszesz -.-
a skąd ty to wież ??
czy jej nie kazali tak
przecież ona jest całkiem inna my jej nie znamy
"wież"? dobra, wyjaw nam swe prawdziwe oblicze, boś mi wyglądasz na trola :p (niby nie zauważyłaś czerwonego podkreślenia?)
ja tak dla zabawy
ja się zawsze śmieje, więc tak sobie napisałam (wiesz) wiem że to tak się pisze
Może jej ktoś tak kazał napisać. Przecież ona jest całkiem inna my jej nie znamy.
nie ma obaw nie obraziłam się
mam poczucie humoru
i teraz właśnie się bardzo śmieje HAHEHAEEEEeee....
"ale też tych scenografów oni tak kazali grać" Jak scenograf może rozkazywać aktorowi jak zajmuję się oświetleniem, dekoracją itp.? :/ Raczej masz na myśli scenarzystów. Poza tym jak by to wyglądało gdyby ktoś na planie radził Kristen: "Hej, graj jak kłoda będzie bardziej spektakularnie !" ?! Nawet porządnie argumentów nie potrafisz przedstawić.
"a wg co ona wam do cholery coś zrobiła że zdradziła tego Pattinsona jak na moje oko ona mogła być z każdym a nie z takim blondasem" A co mnie to kur#a obchodzi z kim ona jest ?
oczywiście że mnie to bawi, mam płakać?:) i nie chodzi tu o czyjąś gre aktorską tylko o ogół...7 Złotych Malin mówi samo za siebie:)
i nie napinaj sie tak jadzia bo bierzesz te komenty za bardzo do siebie