PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Szczerze mówiąc myślałam że Bellę bardziej wyretuszują w tej części. Na tych zdj nie jest w
ogóle piękna tak jak przystało -według Mayer- na wampira .

breathemex33

ja terz, myslałem rze bedzie bardziej wampiża a takto wyglonda jak z miejsca gdzie nie ma słonka bo zimno:<

ocenił(a) film na 6
breathemex33

masz rację, tez tak myślałam, ale w porównaniu jak wyglądała w pierwszej części to trochę ja zmienili :)

kasiag79

Ty nie porównuj jej wyglądu z wizerunkiem z 1 części tylko z ostatnią.

ocenił(a) film na 6
panienka_2

Dlaczego mam nie porównywać? Przecież była człowiekiem i w każdej części wyglądała trochę inaczej więc pewnie dlatego nie było spektakularnej powalającej na kolana zmiany....

kasiag79

Dlaczego masz nie porównywać ? Tak jak stwierdziłaś,bohaterka przez te lata się zmieniała,gdyż dorastała. W 1 części wyglądała jak typowa gimnazjalistka . Zanim zmieniła się w wampira,jej wygląd zmienił się,nie była już dzieciakiem. I jeżeli w końcu stała się wampirem,to powinna się diametralnie zmienić w porównaniu z jej wyglądem w momencie przemiany a nie w porównaniu jej wyglądu sprzed kilku lat ;/ To jest chyba logiczne. Tak jakbym zmieniła cię w wampira w wieku np.16 lat i powiedziałabym,spójrz,wyglądasz inaczej niż jak miałaś 10 lat. To musi być różnica pomiędzy jej wyglądem tuż przed przemianą a po przemianie.

ocenił(a) film na 6
panienka_2

przez jakie lata??? to ile niby trwa cała historia Mądralo? a poza tym miała wypięknieć a nie się "DIAMETRALNIE" zmienić, przynajmniej z tego co sie orientuję...

kasiag79

1.Nie wiem dlaczego napisałaś mądralo z dużej litery.
2.Zdanie z przemianą było tylko przykładem,którego widocznie nie pojęłaś. Wiek podałam dla przykładu a ty potraktowałaś to jako mój błąd i chciałaś mnie na nim złapać. Uważasz,że ludzie się nie zmieniają w tak krótkim czasie?Odgrzeb jakieś zdjęcia swoje lub znajomych i zobaczysz różnice :)
3. "nieznajoma wampirzyca była niezaprzeczalnie urodziwa,tak samo nieziemsko piękna co Esme czy Alice.Twarz bez jednej skazy,blada jak księżyc,gęste,lśniące i ciemne włosy.Stała z gracją baletnicy.Skóra połyskująca niczym powierzchnia perły". I jeszcze "posąg bogini","piękne usta",które miały nie przypominać dawnych.

Bella od początku do urodziwych nie należała.Jeśli po przemianie stała się piękna,to zmiana musi być diametralna. Jeśli reżyser myśli,że pomalowanie ust na czerwono załatwi sprawę to się myli.

ocenił(a) film na 6
panienka_2

nie powiedziałabym że Esme czy Alice były nieziemsko piękne a poza tym moim zdaniem z niezbyt urodziwej nie da się zrobic bogi i tak nieźle ja zrobili .... z resztą nie chce mi sie już gadac na ten temat...

kasiag79

Ja tego nie wymyśliłam,to jest cytat mądralo :P :))

>" i tak nieźle ja zrobili"
czyżby?pomalowanie ust na czerwono aż takie wrażenie na tobie robi?
Jasne,już nie gadajmy,bo co to by była za rozmowa skoro dalej i tak mówiłabyś to samo:)

ocenił(a) film na 6
panienka_2

Będę mówić to samo bo MOIM ZDANIEM Bella wygląda po przemianie bardzo dobrze!!! To, że coś jest napisane w książce to nie znaczy, że ma być w filmie, bo nie zawsze się da!!! Według książki Edward miał mieć umięśnione ciało a nie miał, Jacob miał mieć 2 metry wzrostu a też nie miał więc przestań sie czepiać Belli, bo być może bardziej jej upiekszyć nie dali rady....

kasiag79

no masz racje. w koncu wampiry Stefci Majer tez mialy byc wampirami a okazaly sie cio**mi.
nie kluc sie jak racji nie masz :P <3

ocenił(a) film na 6
victrish

nie uważam, żeby były cio....a po drugie kłócić się pisze się przez "ó"

kasiag79

pszeprarzam za błąt :*

ocenił(a) film na 6
victrish

hahaha