Film w listopadzie a zwiastun w październiku??? Na jakim świecie Ty żyjesz? W sierpniu powinien być najpóźniej.
Przymkinij się lepie i nie wprowadzaj w błąd ludzi.
Mnie nie obchodzi kiedy powinien być, tylko kiedy będzie a będzie w październiku. To oficjalna informacja.
Oh widzę że znowu zaszczyciłaś mnie swoimi ripostami z gimnazjum. Bardzo ładnie a teraz leć do nauki bo oceny wystawiają :*
A no własnie, coś ostatnio żadko uczestniczyłam w dyskusjach na tym forum czas to nadrobić.
A oceny już wystawili - dzisiaj ;)
Haha takie kity to wciskaj rodzicom ja taka łatwowierna nie jestem ;D A czerwony pasek to zapewne tylko na tyłku będziesz miała a nie na świadectwie.
Skoro mi nie wieżysz to Twój problem.
No.. były by trzy szóstki, ale pani od matmy jest wredna.
A czerwony pasek na świadectwie jest od średniej 4, 75, więc łatwo obliczyć że go zdobęde.
I oczywiście wzorowe zachowanie (jak zawsze)
Oj jasne jasne ;) Już nie udawaj że taka elokwentna jesteś i nie znasz slangu :D Ale jednym słowem jesteś tak nudna jak kluski z rosołem.
Czyli rozumiem, że masz 3 zasady dynamiki w małym paluszku, potrafisz pisać rzetelne wypracowania, potrafisz określić i nazwać komórki występujące w roślinach oraz wiesz ile chromosomów może mieć człowiek. Wiesz pewnie również, że nie ma czegoś takiego jak ZACHODNIE WYBRZEŻE BRAZYLII. Oraz w klimacie umiarkowanym, w styczniu jest po prostu zimno, na tyle by nie jeść śniadania w altanie.
Zapewne jeszcze nie doszłaś do wielkiego pożaru w Londynie, ani do wielkiego krachu na giełdzie gdzie to banki popadały. :)