PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134853
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

totalna porażka, nie rozumiem powszechnego zachwytu, serial" Luz Maria" dostałby ode mnie więcej gwiazdek niż ten chłam, takiej popeliny dawno nie oglądałąm, jedyny wątek w filmie to czy ona wybierze tego kolesi, czy tamtego, duży ekran schodzi wobec tego na psy, ot morał

tequilla_3

Filmy Ci się pomyliły...nie było jeszcze premiery,a Ty piszesz, że to gniot...
;]

tequilla_3

wow! jesteś hardcorem! filmu jeszcze nie nakręcono, a ty już go obejrzałaś. rozumiem że zmierzch oglądałaś jeszcze przed drugą wojną światową?

tequilla_3

zgadzam się :)
te książki jak dla mnie nie mają prawa istnieć ( filmy są już mniej ciężkostrawne, zwłaszcza jeśli mają posłużyć "dla zabicia czasu" gdy ktoś jest zdesperowany)

szepcik

Widziałem filmy które oglądałeś i powiem szczerze cała saga jako film jest do kitu ale jako książka jest niesamowitą opowieścią o miłości przyjaźni i niesamowitej fantazji. Jak przeczytasz to oceniaj

Kusji

popieram- najpierw trzeba było przeczytac książkę! Ale ekranizacje mimo wszystko milo sie oglada.

Kusji

a niby po co mam czytać książkę??? przecież na filmweb oceniamy FILMY, nigdy nie napisałam, że mi się nie podobała, bo w istocie jej nie czytałam
a przy okazji wielkie PARDON za pomyłkę, oglądałam drugą część sagi

ocenił(a) film na 7
Kusji

100 % racji Książki tej sagi naprawde super sie czyta i sa duzo bardziej ciekawe od filmów wedlug mnie.Moze i poprzednie czesci nakrecone nie byly za ciekawe ale wedlug ostatniej ksiazki ten film powinien naprawde byc ekstra :) zobaczymy ....

tequilla_3

Wow z którego jesteś?

Fenixja

No i się zaczyna! Odwieczna walka tych co lubią i tych co nie lubią tej sagi. Ah....nasza dorosła młodzieży.