PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

co to znaczy, że Jacob się wpoił w Renesme ? :)

stradp

To znaczy ze bedzie sie nia opiekowal do uzyskania wieku doroslego ,to takie wilcze jego przeznaczenie. W pierwszej czesci Przed Świtem Jacob gdy widzi mała po raz piewszy mowi że teraz to ona go trzyma na ziemi nie grawitacja i ze bedzie jej ,przyjacielem,opiekunem,ze bedzie gotowy na wszystko dla niej i byc wszystkim dla niej.

ocenił(a) film na 6
stradp

To tez oznacza, że jest wiernie zakochany do końca życia. W książkach jest więcej na ten temat w sumie.

ocenił(a) film na 2
Hikaru_Oyama

to i tak dziwne bo jak Renesme przestanie się starzeć i osiągnie wiek dojrzały to Jacob będzie staruszkiem albo przynajmniej kiedyś zginie, ewentualnie jeszcze Renesme może go przemienić w wampira. Myślałam, że ona już dzieckiem zostanie.

ocenił(a) film na 6
mrowka1504

Ale Jacob tez będzie się wolniej starzał. Tam gdzieś w książce jest, że wilkołaki żyją dłużej, ale nie pamiętam w której to części było napisane bo czytałam to z 6 lat temu..albo 7 nie pamiętam O.o

ocenił(a) film na 2
Hikaru_Oyama

dzięki, ja akurat w ogóle nie czytałam książek tylko oglądałam filmy :P

ocenił(a) film na 7
Hikaru_Oyama

w książce nawet chyba było że gdyby cały czas co jakiś tam czas (np. raz dziennie) się przemieniał to bd żył wiecznie. przynajmniej mi się tak zdaje..

Hikaru_Oyama

Było, żę póki przechodzi przemiany z człowieka na wilkołaka to nie będzie sie starzeć. Musi przestać to wtedy zacznie:)

stradp

To znaczy, że będzie uprawiać z nią seks gdy osiągnie wiek 7 lat.

Moai

Hahaha :) Dobre, ale się uśmiałem :)

ocenił(a) film na 6
Moai

Taaa, dokładnie. Chyba, że poczeka..ale raczej nie będzie czekał z tym jak Pipka Edwardzik XD Jacob jest pedofilem na na na :P