I co sie czepiacie tu jest chyba strona dla fanów tego filmu wejdźcie dla antyfanów i se tam piszcie
A gdzie jest napisane, że to strona tylko dla fanów?
Z tego co wiem filmweb istnieje po to, aby wygłosić swoje zdanie na temat filmu i o nim porozmawiać.
No tak ale nie na temat gustu innych tylko filmu ;P ;)) I na film nie można mówić że jest dla np. debili ;P ;))
O gustach się nie dyskutuje, ALE swoje zdanie należy wyrażać z świadomością, że po drugiej stronie też jest żywy człowiek (UPADLY_WIDZ, dzekopko tego nie potrafią). Niestety to jest filmweb, takie trolle były, są i będą. I raczej nic tego nie zmieni.
podpisuje sie pod tym nie krytykujcie innych tylko za to ze lubia taki film czy inny dajcie im w spokoju zyc dosyc tej nienawisci;):D
Ludzie nie krytykują dosłownie samych fanów, ale to jakie " prawdy moralne" ( których z mojego punktu widzenia nie ma) fani widzą w " Sadze"
ja to widze inaczej jesli mi sie film nie podobał to zapominam o nim i tyle i wyrażanie chamskich opini na temat jakiegos filmu jest nie na mniejscu . Każdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje !!!!!!!!!!!!!!!!
PS. niech pan dziekopko poda nam swoje ulubione filmy ciekawe czy jest takim genialnym krytykiem filmowych!
osz ty mać,aż się boję zapytać ile masz lat skoro dałaś 4/10 Requiem for a Dream.zgaduję,że chodzisz do gimnazjum.po co bierzesz się za filmy których nie rozumiesz?oglądaj takie filmy na twoim poziomie jak do tej pory,lejdis,rambo czy straszny film :D
oglądam filmy ktore dają rozrywke człowiek kiedy wraca z pracy ma ochote czasami obejrzeć jakąś durną komedie lub akcje tylko po to by sie rozerwać po stresującym dniu i tak własnie traktuje te filmy . Interesują mnie nie tylko komedie itp ale przyczepiłeś sie akurat do tego.
aha czyli przy ambitnych filmach się nie da odpocząć?w sumie ci się nie dziwie,skoro dałaś 4/10 to znaczy,że masz kłopot z myśleniem więc wybierasz kiczowate filmy,bo nie umiesz wysilić mózgownicy.nara
Czyli ogólnie można stwierdzić, że ludzi dzieli się na dwie grupy :
1. tych inteligentniejszych
2. tych co lubią Zmierzch
:D
jak jestem zmęczona po pracy to nie skupiam aż takiej uwagi na filmie chyba że Ty nadal chodzisz do szkółki i ZAWSZE masz czas by oglądać swoje AMBITNE filmy. Widze że nacisnełam Ci na odcisk moją czwóreczką.A wogule nie jestem fanką sagi Zmierzch dla mnie to film jak każdy inny niczym się nie wyróżnia , i osoba ktora próbuje publicznie obrażac innych chyba ma małe ego bo tak się podbudowuje, każdy może oglądac to co chce i Tobie nic do tego ! a tą czwórke to moge nawet zmienić na jedynke:P
No cóż ty właśnie też zachowujesz sie dziecinnie " a tą czwórkę to mogę zmienić nawet na jedynkę!" Komu ty chcesz robić na złość? Przecież ocenione przez Ciebie filmy świadczą o Twoim guście. Druga rzecz, Zmierzch nie jest filmem jak każdy inny...
To co ty robisz po powrocie z pracy mnie w najmniejszym stopniu nie interesuje, więc proszę zachowaj to dla siebie. To raczej ty publicznie próbujesz na siłę udowodnić innym swoje racje a takie infantylne teksty świadczą o twojej dziecinności.
>każdy może oglądac to co chce i Tobie nic do tego !
Po pierwsze, przestań się bulwersować bo staje się to męczące.
Po drugie, wyjdź na dwór, zrób rundkę dookoła domu i wróć z powrotem i ze świeżym umysłem wytłumacz mi o co ci chodzi? Czy ja zabraniam komukolwiek oglądać ten film? Zabraniam? Może mnie oświecisz?
Komentuję i oceniam tą komercyjną bajkę bo mam do tego prawo. Przez takie osoby jak ty uświadamiam sobie na jakim teraz poziomie intelektualnym stoi większość młodzieży.
Nie rozumie, nie sprecyzuje, gada głupoty i irytuje. O Panie.
Szybciej powiedziałabym, że to sarkazm :P
Ale ja pozwoliłam sobie tego nie zauważyć i poprzeć Ofelie
zgadzam sie z Tobą beatricze mnie też rozbawili to są osoby typu ,, moja opinia jest najważniejsza a reszta sie myli,, rany ale ciasne mózgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Ciasne mózgi"? i to pisze osoba która stawia... z 30 wykrzykników? beatricze19 bardzo się cieszę, że nasze wypowiedzi dały Ci chociaż odrobinę śmiechu, bo przecież w twoim zapracowanym życiu pewnie go mało .