Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.
Czekaj cierpliwie. Swoją drogą fajnie tak znaleźć udzielającego się tu analfabetę. Poprawisz mu wszytskie recenzje i nie musisz się męczyć.
Ale ja sram te punkciki - bym poprawiła i z głowy. Jezu, czy ktoś to czyta w ogóle przed powieszeniem???
Jestem uzależniona od wszystkiego, co nieużyteczne. Naprawcie drzewko, bo wychodzę na dbeila większego niż jestem!
Pewnie nie czytają, jak cała reszta.
Wszystko!!!
Dobranoc. Jeśli przyśni Ci się moja piękna twarz, nie smuć się, że się zbudziłaś. Myśl o mnie aż zobaczysz mnie na ścianie lub w pudełku po butach. Żegnaj!
Ale pudełko jest już pełne. Jest w nim zaginiona szminka, zagubione wino, kurczak o nieustalonej proweniencji i bezsensowny sens życia. Za cholerę się nie zmieścisz i będziesz musiała spać na podłodze obok pudełka.
Dobrej nocy, dobrego dnia :F
Ależ w ogóle niestety musze Cię kurde lubię tworzyć bezsensowne zdania zmartwić, ale te perełki były w kieszeni kurtki, która nie ma wcale kieszeni (nie wiem do tej pory jak to się stało) i nie mam ani jednego pudełka po butach. :{
Macie Dziamdziaki, tylko się nie zachlipcie z rozradowania.
(to chyba przed mikką było)
http://yfrog.com/f/6udrzewkop/
Loew dłubie w nosie i zjada gluty:
http://www.youtube.com/watch?v=sVdh2TLZYvU&feature=fvw
Oto przyczyna klęski Niemiec.
Ale to nie na tym meczu jadł. Na tym chyba próbował się powstrzymać, pewnie przez to przegrali.
Jakieś dziwne to drzewko, bo moja wybranka nigdy nie była sprecyzowana, bo decyzji nie podjąłem.
Gdyby nie to, że przerżnęłam już za dużo przez głupie zakłady, to bym się z tobą założyła :D Wierzę w owoce morza :F
Bo ona działa przez (bodajże) 3-4 minuty i pod warunkiem, że nikt jeszcze na post nie odpowiedział. Ale biorąc pod uwagę ogólne funkcjonowanie NFW, to pewnie działa jak jej się spodoba ;]
Aha, czyli to że nie mogłam edytować własnego postu, to twoja wina, bo za szybko na niego odpowiedziałeś! O ty!!!
Coś ty! Na super placu zabaw w parku. Żadnych pseudozjeżdżalni plastikowych - sama klasyka z metalowym zjazdem nagrzanym od słońca, że aż w dupę parzy!