Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 164000
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Edwardzie.

użytkownik usunięty

Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.

ocenił(a) film na 5
Uzalezniona

no jest. inni się wybijają, bo my daliśmy sobie spokój i nie robimy szumu, ani nie tępimy głupotę której jest mniej niż na poprzednich forach. większość osób z forum pewnie nawet nie wie co to była famillia.

ocenił(a) film na 3
LeaMao

I tak jesteśmy fajni.

Legion_

Jakoś nie czuję oddechu konkurencji na plecach. Nie liczy się ilość tylko jakość.

ocenił(a) film na 4
mikka_v

Ale co nam z jakości, jak z tego co widzę to nie ma żadnych trolli czy szalonych edwardomaniaczek i jacob teamów. Trzeba bacznie obserwować i czekać!

ocenił(a) film na 3
Uzalezniona

Są za to antyfani o poziomie intelektualnym i kulturalnym porównywalnym ze zgniłym ziemniakiem. Zawsze można ich nauczać. drzwiami.

Legion_

Dzięki Legion. Właśnie się zastanawiałam, jak to ująć, żeby uniknąć porównania do VD.

ocenił(a) film na 3
mikka_v

Ooo, Twoje porównanie stanowczo lepsze.

użytkownik usunięty

Pojebało Was. Zupełnie nagle się wzruszyłam.

ocenił(a) film na 1

czas na zakończenie tego zjebanego tematu ! HA HA HA pokonałem was wracacie na tarczy !!!

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Kto ty?

ocenił(a) film na 1

Τιτάν (Tytan) Władca części wewnętrznej wszechświata
Posiadam wszechiskre, dzięki której dysponuje światłem jaśniejszym niż gwiazda wam znana jako słońce, chce oświecić każde jedno istnienie, aby w pełni podążało ścieżką prawą i wedle moich ściśle określonych zaleceń, gdyż wielu z was błądzi pośród zaciemnionych korytarzy "ciemnogrodu".
Przybyłem na waszą planetę w celu zebrania legionów na których czele staną apostołowie i to oni odegrają kluczową role w bitwie o wolność!

http://www.filmweb.pl/user/pmp2811

http://www.filmweb.pl/user/MasterOneTytan

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 3

Co to za szczerbacz na awie?

Legion_

O mało zawału nie dostałam od twojej zmiany ava Ann, myślałam, że nam temat wykasowali, bo nie było widać twojego ozora!

użytkownik usunięty
mikka_v

Chciałam kogoś, kto jest choć trochę tak piękny jak ja.

Nie rób tak więcej.

użytkownik usunięty
mikka_v

Już znalazłam swój ideał.

Aha.

użytkownik usunięty
mikka_v

Nie poznajesz bóstwa?! http://userserve-ak.last.fm/serve/500/6522499/Damon+Albarn+damon694bw.jpg

Mater nostra dolorosa, to już lepiej w twoim avie wygląda!

użytkownik usunięty
mikka_v

No inaczej dałabym tamto.

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Pimpek to znaczy UPADLY WIDZ, myślałem, że masz już jakiś nowy tekst do wklejania ludziom, a ty wstawiasz ten sam spam, co pół roku na "Avatarze". Mama nie doradziła ci lepszych tekstów w międzyczasie?

UPADLY_WIDZ

Gratulujemy, też się cieszymy, do widzenia.

ocenił(a) film na 3
mikka_v

To trochę wstyd przegrać w ogóle nie wiedząc o walce. Ja to się chyba pochlastam.

Legion_

Tylko ubierz coś w paski, żeby ci sznyty równe wyszły.

użytkownik usunięty
mikka_v

Pewnie go w ogóle nie rozumiesz.

Pewnie nie.

Ja w ogóle nie za bardzo ludzi rozumiem.

użytkownik usunięty
mikka_v

Ja tyż. Ściślej mówiąc, ja to niczego nie rozumiem.

Przejebane...

użytkownik usunięty
mikka_v

Ciągle ten jęzor wraca. Nie rozumiem...

Jak ja sobie eksperyment zrobiłam, to zostałam na 2 dni bez avka, więc się ciesz, że masz choć wymiennie.

użytkownik usunięty
mikka_v

Bo u Ciebie ktoś się bił na tym avie, a to jest patologia i nadużycie.

Ale fajny był i się ruszał, tylko za bardzo się rozpikselował i nie chciał ustawić, ba akurat wtedy się coś spieprzyło - jak to na NFW - klasyka.

użytkownik usunięty
mikka_v

Nie ruszaj się, tlyko siedź spokojnie!
http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,IWC-Schaffhausen,775
Koleżanka zbiera na prezent dla chłopca i mi zakazuje kupowania płyt w celu oszczędzania!! Dramat. Dramat i nostalgia.

Zdąży ją facet rzucić, zanim tyle uzbiera.

użytkownik usunięty
mikka_v

Może właśnie ma zamiar mu go dać, żeby wrócił. Bo chyba już ją rzucił. Nie rozumiem ludzi.

Kretynka.

użytkownik usunięty
mikka_v

A dziękuję.

Ona. Do licha!

użytkownik usunięty
mikka_v

:{
:F

Dobra, dobra, wiesz dobrze o co chodzi, nie udawaj głupiej. :F

:F

ocenił(a) film na 2
mikka_v

<FOCH> :

użytkownik usunięty

Aw ci lata. Raz ust koral a raz piękniś.

użytkownik usunięty

Mater nostra dźwięcznogłosa!! Widzę :{

O znowu masz ozora. Ten gówniany NFW znowu sięwiesza i muli posty...

użytkownik usunięty

Czas umierać. Tępmy żaby oglądające piłkę nożną, bo moje życie jets już wystarczająco naspzikowane nerwicą!

Kurde, chciałam im ortografa w opisie poprawić, a oni mi piszą, że przekroczyłam limit kontrybucji. Pogięło ich, czy co? Wolą mieć z błędami opisy???