Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.
No to masz - filmik wywołujący uśmiech :)
http://www.youtube.com/watch?v=xgOyTNtsWyY&feature=player_embedded
Piosenka śpiewana to ichniejszy odpowiednik happy birthday.
Przypomniało mi to zwyczaje mojej klasy. Tylko szukali okazji, żeby wstać i zaśpiewać komuś sto lat, a potem co sobie przypomną, ale jakoś zawsze brzmieli jak grupa weselnych żuli.
I to gromkie: 'niech jej/mu gwiazdka....' - zupełnie jak biesiadnicy po kilku głębszych.
Pozwólcie, że wyjaśnię:
pesymista widzi tunel
optymista - światełko w tunelu
realista - reflektory nadjeżdżającego pociągu
maszynista - trzech idiotów lezących po torowisku
to jest okropne! biało, że aż oczy bolą, do teko fatalne rozmieszczenie rzeczy na stronie i te ślimacze tempo. stara czerwień wróć!
pomijając kolorystykę i ogólny chaos, irytuje mnie charlie chaplin w każdej obsadzie i psychodelicznie czerwone oczy w „chcę zobaczyć”. a i sprawność intelektualna userów już chyba nie ta, skoro wprowadzono takie innowacje jak zimne łącza i dowalili „w odpowiedzi na post”. pewnie to nasi graficy nigdy nie rozgryźli systemu drzewkowego. a edward wygląda jakby z 3 miesiące przesiedział w atlantyku. syf, kiła i mogiła.
No, ale nawet teraz potrafi być wesoło: "Tak tu biało, cicho... może umarliśmy?".
Która przeglądarka jest najlepsza Waszym zdaniem?
Używasz MISIA?
Wiesz, że MISIO jest pełen błędów, niedociągnięć, a każdy haker tylko czeka, by przejąć Twój komputer właśnie dzięki MISIOWI. MIŚ służy li tylko do tego, by przy jego pomocy każdy nowy użyszkodnik komputera ściągnął i zainstalował sobie FireFoksa lub Operę. Ja korzystam z FF, zwanego pieszczotliwie liskiem i chwalę sobie ten program. Po pierwsze jest to aplkacja w pełni darmowa, każdy może przyczynić się do jej usprawnienia. Posiada eony dodatków i motywów, również tworzonych przez użytkowników. Jest bezpieczna i nie muli komputera tak, jak to zwykle czynił MISIO. Z odpowiednimi dodatkami blokuje syf reklamowy i niechciane pop-upy (wyskakujące okna) Lepiej zrezygnuj z MISIA, FireFox nie gryzie.
Nie, nie umarliśmy. Przynajmniej jeszcze nie.
Ale dobry był. W zupełności mi wystarczał, tylko jak filmweb odmówił wstępu, musiałam poszukać wsparcia firefoxa.
I tak jestem podbudowana sukcesem instalacji, że postanowiłam rozpatrzyć propozycje możliwości innych przeglądarek. Ja coś zainstalowałam. Rządzę.
Ano rządzisz. Kunia z rzędem temu, kto naprawi filmwebowe serwery. To mulenie kompów zaczyna mię już wkurzać. Co nowego w wielkim świecie?
<wzdycha> Nie, nie byłam. Poza tym nawet gdyby, nie warto opierać się na mojej opinii, bo ja nie znam się na filmach, jak sam wiesz. Czytałam gdzieś, że średni.
Acha. Trzeba się zatem przejść i zobaczyć co to. Kiedyś wspominałaś coś, że założysz KP na moim forum RPG/PBF, czy to jest nadal aktualne?
Avo, dlaczego się nie odzywasz?
Nieeee, błagam...
Zresztą mi konto usunęli, a w każdym razie grozili tym, jeśli się w ciągu iluś dni nie zaloguję, a ja się rzecz jasna nie zastosowałam.
I tak mam teraz mały sajgon. I nie mówiłam że założę, mówiłam, że to możliwe, ale niepewne. Nie bawią mnie te gry.
Nie wiem, nie wnikam. W każdym razie dostałam jedno ostrzeżenie na maila, a potem już tam nie wchodziłam.
Bernee, Bernee! Nie boicie się tam u Was w Kopernikowie fali od Włocławka?
A co do przeglądarek, to Firefox ponad wszystko!
IE - Twoje okno na świat!
Regis, a propos Twoich ostatnich przytoczeń na temat optymistów, pesymistów i realistów:
Optymista widzi w połowie pełną flaszkę.
Pesymista widzi flaszkę w połowie pustą.
Realista zarzuca kurtałę i idzie po następną.
Koperników?... Widzisz gdzieś go na niewidzialnej dla mnie mojej lokalizacji?
A co tak flaszkowo, czyżby praca na ukończeniu? ;)
Ani słowa o pracy, bo to drażliwy temat :P
A co do Kopernika, to wyjaśnię Ci to wszystko innym kanałem kontaktowym.
Właściwie to by pasowało, bo Lorinna zwykła mnie nazywać Małą Astronomką. Zainteresuję się tą okolicą.
Toruń jest fajny. Wszystko nazywa się albo "Kopernik" albo "studenckie". Ta druga nazwa wskazuje, że można się tanio najeść, napić i Bóg wie co jeszcze.
Tylko mandaty wystawiają zanim się jeszcze człowiek dopuści przestępstwa/wykroczenia.