Kogo wolicie ??
Oddaj swój głos na któregoś z nich !
( możesz oddać jeden głos dziennie )
Jacob 0
Edward 0
np.
Jacob 1 ofkors ;*
Edward 0
Zagłosuj ;)
Edward 192
Jacob 191 <333
chyba tu będę wpadać częściej co by Edzio nie zdobył przewagi :D
Za wyrozumiałość i gotowość do poświęcenia Edward
Edward 192+1=193
Jacob 189
Teraz przyszedł mi do głowy jeszcze jeden argument, Bella powiedziała Jacobowi, że kiedyś sobie kogoś wpoi i ona zejdzie na dalszy plan... Dla niej związek z Jakiem byłby większym ryzykiem :)
Oczywiście że Edward..;**
Jacob to dzieciak, który robi sobie nadzieje mimo tego ze wie kogo Bella
wybierze..;/
A wy ludzie zastanówcie się czy oceniacie Edwarda i Jacoba czy Roberta i
Taylora?
Ja też Edward, u mnie się nie zmieni i zgadzam się z poprzednią osobą, jak ma być "Jacob czy Edward" to panowie z książek, a panowie z filmu :)
Podsumowując:
Edward 209
Jacob 205
Edward 209
Jacob 206
Ja tylko i wyłącznie oceniam panów z książki bo Roberta to nie mój typ i w ogóle wygląda jak idź stąd i nie wracaj co do Taylora to obleci w tłoku a z książki zdecydowanie wolę Jacoba.
Edward 209
Jacob 207
Oczywiście że oceniamy na podstawie bohaterów, tu nie ma już żadnych wątpliwości.
Jacob- dla mnie to jest ktoś: odpowiedzialny za "swoje zadanie" wymierzone mu przez pisarke- jeśli można to tak nazwać a jednocześnie "pozytywnie zakręcony" nie jakaś drętwa lala ale człowiek z krwi i kości.
Edward-cóż z tego że jest piękny i bogaty skoro pusty i nudny jak lewy but, zamiast biegać za Belką powinien wziąść sie za jakieś porządne zajęcie, niech sie kształaci bo na wiecznym "zrobie dla ciebie wszystko" daleko nie zajedzie- bleeee
Edward 209
Jacob 208
E to normalene że oceniamy Edward-Jacob ksąższkowy a nie fimowy :)
Edward 210+1=211
Jacob 209
Jak dla mnie Jacob tak jak to przedstawiła pisarka jest fajnym kumplem i tyle. To Edward jak rodem ze średniowiecza jest oddany i prawdziwie kocha Bellę :)
Edward 212
Jacob 210
W każdej książce muszą być negatywne i pozytywne postacie. W tej przez wielu za właśnie taką negatywną postać odbierany jest Jacob, dla mnie natomiast dzięki tej postaci bardziej wyostrzone jest jak bardzo ta na ogół "pozytywna postać"- w tym przypadku Edward- jest postacią szarą, bezbarwną, nudną i bezpłciową