Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:
Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak
Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )
i znowu zachowujesz się jak gimbus. wiesz co, nie dorastaj. ucz się wiecznie. nie poradzisz sobie w dorosłym życiu.
nie zaczęłam pierwsza rzucać wyzwiskami.
a zwierzać się nie będę na forum publicznym tym bardziej obcym ludziom.
nie zaczęłam jechać pierwsza. Vampir zaczął do mnie pisać per "suko" i rzucać wulgaryzmami. więc nie zrzucaj winy na mnie. coś ci zrobiłam? czy może taki zżyty z kolegą jesteś?
Miałem na myśli, że zwierzałaś się na forum publicznym - tego tyczył się mój poprzedni post.
ale to były takie nieistotne fakty. te najważniejsze zachowam dla siebie. nie dam Rosjanom broni nuklearnej
"broni nuklearnej" - To jest metafora Vampirku
http://pl.wikipedia.org/wiki/Metafora
tego nie powiedziałam. gdybys powiedział że lubisz czytac "janka muzykanta" to raczej nie pomyslalabym ze napierdalasz na skrzypcach
gówno mnie to obchodzi, ja mam astmę i troszczę się tylko o swoje dupsko, bo lekko nie jest(zwłaszcza teraz :P), i o swoją rodzinę, resztę ludzi mam w poważaniu,(oprócz arbitra :D )
za jakiś czas, jak będziesz siebie sam utrzymywał to sam zobaczysz, że uprzejmością więcej zyskasz niż rzucaniem kurwami na prawo i lewo. tym osobom co masz w głębokim poważaniu za jakiś czas będziesz wchodził tak głęboko w dupkę że aż miło
Niektórzy nie muszą się sami utrzymywać :-). Wystarczy patrzeć u dziewczyn głównie na portfel i sprawa rozwiązana :-D.
sam zaniżasz poziom. już tak nisko upadłeś, że aż ciebie nie widzę. taki maciupki jesteś
i teraz rzucasz rymowankami... brak pomyslow widze. no coz, bywaj. wymysl cos sobie, pojawie sie jakos w poniedzialek wieczorem, albo w niedziele jeszcze moze sie uda. wtedy sie pochwalisz co nowego wymysliles. nara
co ty masz z tym wzrostem ?? Maciupki, kurdupel masz jakiś kompleks czy twój boy ma 160 wzrostu ?? :P
wpierdol dostaniesz;p poprosze chlopaka by cie namierzyl a brachol przyjedzie i złoi ci skórę:D
hahah, słyszysz arbiter, ?? Pani się znalazła, 3 lata starsza, nono, może mam Ci mówić Mamo ?? Albo Plosie Pani ?? aauaauua
ok. w takim razie kurduplu... chodzi mi o twoj poziom. dla mnie jesteś kurduplem, dzieckiem, chłopcem, bobasem.
dzidzia nie wie co to jest metafora? inteligencją nie dorównujesz nawet mojej 2 letniej chrzesniaczce
Fajnie się dowiedzieć tak na półmetku życia, że jest się dzieciaczkiem :). Aż poczułem się młodszy...
I tu się właśnie mylisz :). Dokładnie wszystko kręci się wokół mnie - czy raczej to ja, wraz z całą planetą, kręcę się dookoła Słońca :-). Szkoda tylko, że zawsze znajdą się jakieś marudy, które na siłę chcą pokazać, jakimi nonkonformistami są, a w rzeczywistości niewiele wiedzą o świecie :-).
rozumiem, że piszesz w tym momencie o vampirku. toż to idealny przykład na poparcie twoich słów.