PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162984
3,2 32 krytyków

Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:

Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak

Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )

Vampire19

i znowu zachowujesz się jak gimbus. wiesz co, nie dorastaj. ucz się wiecznie. nie poradzisz sobie w dorosłym życiu.

nie zaczęłam pierwsza rzucać wyzwiskami.
a zwierzać się nie będę na forum publicznym tym bardziej obcym ludziom.

Kilka postów wstecz właśnie to zrobiłaś.

nie zaczęłam jechać pierwsza. Vampir zaczął do mnie pisać per "suko" i rzucać wulgaryzmami. więc nie zrzucaj winy na mnie. coś ci zrobiłam? czy może taki zżyty z kolegą jesteś?

Miałem na myśli, że zwierzałaś się na forum publicznym - tego tyczył się mój poprzedni post.

ale to były takie nieistotne fakty. te najważniejsze zachowam dla siebie. nie dam Rosjanom broni nuklearnej

"broni nuklearnej" - To jest metafora Vampirku
http://pl.wikipedia.org/wiki/Metafora

Czyli twierdzisz, że masz raka i jesteś chora psychicznie, zgadza się?

tego nie powiedziałam. gdybys powiedział że lubisz czytac "janka muzykanta" to raczej nie pomyslalabym ze napierdalasz na skrzypcach

brawo, umiesz używać metafor.

gówno mnie to obchodzi, ja mam astmę i troszczę się tylko o swoje dupsko, bo lekko nie jest(zwłaszcza teraz :P), i o swoją rodzinę, resztę ludzi mam w poważaniu,(oprócz arbitra :D )

Vampire19

bez komentarza

jebaj się suko

Vampire19

za jakiś czas, jak będziesz siebie sam utrzymywał to sam zobaczysz, że uprzejmością więcej zyskasz niż rzucaniem kurwami na prawo i lewo. tym osobom co masz w głębokim poważaniu za jakiś czas będziesz wchodził tak głęboko w dupkę że aż miło

Niektórzy nie muszą się sami utrzymywać :-). Wystarczy patrzeć u dziewczyn głównie na portfel i sprawa rozwiązana :-D.

spierdalaj stąd po poziom zaniżasz

Vampire19

sam zaniżasz poziom. już tak nisko upadłeś, że aż ciebie nie widzę. taki maciupki jesteś

odejdź w pokoju i nie rób nam tu gnoju

Vampire19

i teraz rzucasz rymowankami... brak pomyslow widze. no coz, bywaj. wymysl cos sobie, pojawie sie jakos w poniedzialek wieczorem, albo w niedziele jeszcze moze sie uda. wtedy sie pochwalisz co nowego wymysliles. nara

mam nadzieję, że wymyślę broń na takie szkodniki jak ty.

co ty masz z tym wzrostem ?? Maciupki, kurdupel masz jakiś kompleks czy twój boy ma 160 wzrostu ?? :P

mam po prostu zle dni bez papierosa. cos jeszcze?

Tak, coś jeszcze - weź Nicorette

na dodatek palisz, no nie, będziesz miała cancera na gardle :P

Tytoń zabija, mam szczerą nadzieję, że kobiety szybciej :P

adios.

no no, takiego braciszka to ze świecą szukać, ze zgaszoną

Vampire19

jak sie zapyta kto mnie zaczepia to bedziesz pierwszy by dostac wpierdol;p

Are You Fucking Kidding Me?

Vampire19

wpierdol dostaniesz;p poprosze chlopaka by cie namierzyl a brachol przyjedzie i złoi ci skórę:D

Żenada, żałość i dno... Nawet w formie żartów warto się bardziej wysilić...

zmeczona jestem, poza tym nie widze sensu sie wysilac dla takiego dzieciaczka.

hahah, słyszysz arbiter, ?? Pani się znalazła, 3 lata starsza, nono, może mam Ci mówić Mamo ?? Albo Plosie Pani ?? aauaauua

Vampire19

ok. w takim razie kurduplu... chodzi mi o twoj poziom. dla mnie jesteś kurduplem, dzieckiem, chłopcem, bobasem.

nono kurdupel ?? Nawet jakbyś na taborecie stanęła to bym Ci na głowę napluł.

Vampire19

dzidzia nie wie co to jest metafora? inteligencją nie dorównujesz nawet mojej 2 letniej chrzesniaczce

żal dziewczyny, że ma taką chrzestną.

Vampire19

wyżywasz się na mnie, bo ci dałam kosza. jakie to dojrzałe.

dalej, ostrzej, nie dajcie się nawzajem :P

<wcina popcorn>

Looney_Kermit

daj troche:)

już ni ma ;( :P

Looney_Kermit

:(( a wyplata dopiero jutro:((

już po :P

Looney_Kermit

ja mam co tydzien;p

Fajnie się dowiedzieć tak na półmetku życia, że jest się dzieciaczkiem :). Aż poczułem się młodszy...

pisalam o vampirku a nie o tobie. nie wszystko kreci sie wokół ciebie...

I tu się właśnie mylisz :). Dokładnie wszystko kręci się wokół mnie - czy raczej to ja, wraz z całą planetą, kręcę się dookoła Słońca :-). Szkoda tylko, że zawsze znajdą się jakieś marudy, które na siłę chcą pokazać, jakimi nonkonformistami są, a w rzeczywistości niewiele wiedzą o świecie :-).

rozumiem, że piszesz w tym momencie o vampirku. toż to idealny przykład na poparcie twoich słów.

Nat igzakli :-D. Am toking ebaut ewribadi on ałer planet :-).

wypierdalaj, bo bredzisz od rzeczy, toż to idealny moment, abyś zabrała swoją dupę z tegoż oto szanownego topicu.