Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:
Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak
Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )
Nie ma takiej opcji - nie wyjdzie stąd. Chociaż już się żegnała dwa razy ' -_- . Ale paradoksalnie będzie nadal się tutaj dopisywać.
bo to zła kobieta była :P Ile ważysz ?? :P Mój kumpel waży jakieś 80kg a ciska 115 kg, :P Wiem że siła nie zależy aż tak od wagi, ale im większe mięśnie tym większa waga to wiadome :D
100 kg? To by była spora nadwaga przy moich gabarytach :-D. Nie no, jakoś do 90 kg dobiję, jeszcze kilka kilo zostało, i to będzie odpowiednia waga...
do każdego się odzywasz takim wygórowanym słownictwem? niewychowany dupek z ciebie. bedziesz sam do konca zycia
Przewidziałem to - mimo pożegnania, będziesz się tutaj pojawiać jeszcze kilka, może nawet kilkanaście razy.
mylisz sie znowu. nie meczy cie to? nie miec ciagle racji? to dosc frustrujace, nieprawdaz? moze w ogole przestaniesz sie wypowiadac i robic z siebie kretyna na kazdym kroku?
Trochę dyskusja obiegła od tematu xD ale i tak nieźle się uśmiałem czytając wasze wymiany zdań xD
Żal, anemia.. rozpacz.. wymiociny!
Polskie gwiazdy nijak się nadają do tych ról. Czytałaś książkę?! Czy tylko ci się przyśnił PSEUDO zmierzch?
Hahaha! żal.
Cześć cukiereczki, zapraszam do mojego tematu. Trza rozkręcić interes i komuś pocisnąć.
Wejdź do mojego tematu, pobawimy się troszkę :-). Dostaniesz ładnego lizaczka :-).
no tak, mam nadzieje że wreszcie zagra w jakiejś mega produkcji, może "Grunwald 1410 " Jako córeczka jakiejś baronowej na warni ;p
Alice Cullen - Julia Kaminska? o_O
Hell! Z ktorej strony nasza brzydula jest chudziutka i wyglada jakby maly wiaterk mialby ją zaraz przewrocic?