PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 163294
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

no dobra , to jeszcze raz ;D

kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]

użytkownik usunięty
Piper16

Hmm... grzyby tak, serek tak, naświetlanie tak, ale po o to błoto? ;P

ocenił(a) film na 10

a skąd pochodzą zmierzchowe wampiry?! z Forks!
to ważny element programu :)

użytkownik usunięty
weramg

To ja mogę zjeść jakiś tamtejszy specjał, ale nie koniecznie mazac się błotem ;F mam ardzo czyściutko i gładziudką skórę :F

Aby mieć gładkie ciało jak wampir :P

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

to też :)

Limonkaa

no ładnie widzę, że forumowe wampiry okręciły sobie Was wokół palca i powoli acz systematycznie przeciągają Was na własną stronę...

Looney_Kermit

Bójcie się!

Piper16

No co ty,my przeprowadzamy inwigilację.To tylko pozory :P

Limonkaa

hmmm, no dobra, ale wyniki mają mnie usatysfakcjonować. :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Cfaniaczek ;P Jeszcze moze raporcik chce Pan do jutra? ;)

z samego ranka, jak tylko pojawią sie pierwsze promienie słońca!

Looney_Kermit

O tej porze to ja śpię :P

Limonkaa

jako honorowa jędza na Sezamkowej musisz się poświęcać :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Panie, pamiętaj: Taktyka ;P Cały czas badamy teren :F

użytkownik usunięty
Limonkaa

Są wampiry murzyni? Oprócz blade'a - dziennego wampira? :F

A co?Już cię ciągnie do czarnego rynku?Ja ci odpowiem są.Ale jednego już zabili :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Czarny rynek to moje drugie imie ;P Ale musze się rozeznc, na przyszłe targi, jk to z tymi wapierzami jest

No wiesz tylko będzie trudno z takim wampirem-niewolnikiem.Nie wiem czy dużo osób by chciało takie stwora który marzy by pochliptać jego krew :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Zamontuje mu sie urzadzenie, z którego bęzie pił krew ze swojej pachy ;P Alo nauzy sie go łapać komary :F

Ale oni nie mają krwi tylko jad.
Ale mam kochanego tatę ,zrobił mi drinka z lodem :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

O, ja bym tez poprosił :F Dostałaś, apropo tematu, krwawą merry?

Taa dostałam pospolitą wódę z sokiem :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

No! Zdałaś test, jeszcze Ci wampiryzm głowy nie wykręcił ;) Zdrowie, ja przybic musze herbatą z miodem ;P

A gdzie tam wampiry,specjalnie się poparzyłam by nie mieć wampirzej bladej cery :P
To przybijamy ,herbatka dobra bo ze słodkim miodem :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

Herata dora, ale czuję pragnienie na jakiś alk ;P Ale co zrobić, praca jutro wiec poszalec nie mozna :F

Limonkaa

ja bym nie pił, oddałbym z powrotem, poszedłbym do sklepu kupił porządny alkoh. i przyniósł tacie takiego drinka :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

A ja ym wypił, oddał tacie, poprosił jeszcze jednego, kupił pożądny alkochol i napiłym się z Tatą ;p

Wszystko pięknie,ale nie chce mi się ruszać mojego tyłka do sklepu.Za leniwa jestem :P

nie, nie nie,
poszedłbym kupił porządny i wypił z tatą, tata by musiał się zrewanżować i też iść po coś porządnego, a po dwóch butelkach ta trzecia byłaby już na sen. tym sposobem mamy trzy butelki, Twoim tylko dwie :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Można do tego zaprosić znajomyh z zastrzeżeniem, ze kżdy musi mie literaka na wejsciu, wtedy nie dość, ze tata pozn lepiej znjomyh, to jeszcze będzie więcej flaszek i zabawy ;)

anabella

lubie ten film

xklawox3

cieszy nas to... aż uroniłem łzę, a nawet dwie...

xklawox3

Brawo! ;D

xklawox3

Lubię placki! :P

Limonkaa

Aż mi się przypomniało, że u mnie na maratonie nocnym w scenie jak Edward urwał łeb Victori jakiś facet ryknął na całe gardło ''Ale urwał'' xDD
Haha albo jak Charlie pił piwo to ktoś wstał wyciągnał ręke z piwem w strone ekranu i '' Swój chłop''
Wszędzie propaganda alkoholu ^.^ Nawet jakiś chłopak na widok klaty Jacoba westchnął ;p

Piper16

Limona wzdycha tylko na widok owłosionych klat, to tak na marginesie :P

Looney_Kermit

Nie no,taką sympatyczną nieowłosioną klatą też nie pogardzę :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

czym się różni sympatyczna od iesympatycznej? Poziomem kaloryfera czy maciusia? ;P

Limonkaa

no rozumiem, że u Ciebie na plaży była posucha, ale kobieto nie idź w taką desperację, trzymaj się swoich ideałów! :P

Looney_Kermit

No straszna :( Ale ja nie mam ideału,nuudny by był taki facet :P
A sympatyczna klata to taka średnia :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Heh, wy macie łatwiej, bo skala jest dośc prosta ;P Kiedy powie się B w waszym przypadku można domyślić się o co chodzi.
Ale jak podchodzę do lustra to ciężko mi się zorientowac czy to jest średnia czy jeszcze nie jest ;F

Haha pewnie dobra klata jest :P Byle nie tzw.byczek,te bary i w ogóle przerażają mnie tacy :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Do byczka nie jest mi po drodze, aczkolwiek cos tam ćwiczyłem i jakiś ślad pozostał ;P Jak widac na zdjęciu mam wprawę w jedzeniu kurczaka Curry z miski w bardzo szybkim tempie ;F

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
xklawox3

A ja kobiety ser!

Ide ludzie, bywajcie. ;]

anabella

Moi drodzy towarzysze, myślałem, ze tutaj jest więcej zwierzyny. Jak dotąd doliczyłem się 4 cz tam 5 sztuk :(

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Na razie słabo, pewnie dlatego, że Petro nie ma z nami ;P Jeszcze obaczym, na razie pewniakiem jest madeinjapan.

no ale jedna mała koza to za mało, nas jest troje, a i apetyt mamy wilczy :)

Looney_Kermit

Baaardzo wilczy ten apetyt,ale powinni się rozkręcić jeszcze :P