no dobra , to jeszcze raz ;D
kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]
prosze mi tez bo po obejrzeniui przeczytaniu zacmienia zaczyna mnie Bree ciekawic marta4422@op.pl
Co to jest plan V? Można sie dowiedzieć? To coś jak plan nr 9 z kosmosu? Wy te maile dajecie bo z planu V rzucają pasztetową?
No właśnie nie moge dowiedziec się, co to jest ten sławetny plan V. Może dają tam rodzynki w czekoladzie a nie pasztetową?
Ależ, rodzynki w czekoladzie to boski wynalazek i inwencja, czysta rozkosz :> Jak i kaszanka :D
ranisz moje złe, trollowe serce :F A pomaranczowe żelki w czekoladzie chociaż? ;P
To już tak :P Ale najlepsze obecnie są truskawowe kefiry mniam,byle się szybko truskaweczki na działce nie kończyły
:P
Masz szczęście, na mojej nic nie wyrosło, czereśni ie ma również.... masakra w tym roku ;P
Jesteś przekomiczny -.-'
Wysłałam weramg ;D
A Wiadomości z planu V - dla twojej wiadomości to jest piąta cześć naszego tematu.
Acha, myslałem, ze chodzi o plan V wiesz, takie mistyczne tajemnie, coś jak Arena 51, tylko w odniesieniu do wampirów. Ale nie przesyłacie nic oprócz informacji? Może dajcie coś na zachętę, to się skusze i podam maila :)
Haa wiesz powiem ci cos w tajemnicy my zwołujemy spotkania AFZ siadamy w kręgu i obmawiamy bardzo dziwne rzeczy, ie zdradze ci jakie bo to tajemnica zawodowa.
A tak na poażnie człowieku , ksiązke wysyłamy ^^
Ta publiczną tajemnice zachowam dla siebie :) AFZ - cóż oznacza ten termin? Hm... dziwne tajemnicze rzeczy powiadasz? Jesli masz tyle lat, na ile wskazuje nick to chyba nie chce wiedziec, jest to prawnie nielegalne :F No nie no, książkę? Jaką k***a książkę? ;P Moze coś ciekawszego, coś do konsumpcji?
Nie, mam więcej niż wskazuje liczba w nicku, to nie oznacza wieku ;D Ale kobiety się nie pyta o wiek wiec Ci nie zdradze ;d
I nie moge ci chyba powiedzieć co oznacza AFZ, przykro mi :(
A co do książki to '' Drugie życie Bree Tanner'' ^^
No nieee... tyle czasu się produkuje, dorą wole wykazuje a Ty mi nie hesz zdradzić co to jest AFZ :(( Bree Tanner - to ta bochaterka zmierzchu, która ma imię na cześć sera? Nie pytam nie pytam, już jedna taka z waszej wesołej gromadki okresliła mnie jako chamskiego i wykolejonego, więc nie chce popełniac tego samego błędu raz jeszcze :P
o AFZ ^^
Piper, mam pytanko - ile pamięci zajmuje ta książka?chyba dużo, bo jeszcze nie doszła... :(
Dobra robaczki nie zaśmiecajmy jakże pięknego tematu ;D Musze przyznać, że rozbawiłeś mnie z tym serem,ale sympatyczne to nie było.
Ale czemu nie było sympatyczne? Pani Bree nie lubi swojego imienia Ty jestes jej rzeczniczką? A moja to wina, że się tak nazywa? ;P
O mistycznym planie V, o enigmatycznym AFZ, o jakiś runach opisujących życie kobiety sera... A to dopiero początek ;P
niestety jeszcze nie ma... ale pewnie dojdzie za jakiś czas... domyślam się, że dużo zajmuje ;]
http://fotozakupy.pl/lampa-blyskowa/tumax-386afz,8942s
to jest AFZ. Tylko pytanie, do czego służy lampa w planie V? Lampa Tumax?
Żle kombinujesz!Ja rozszyfrowałam ten skrót :D AFZ-Atrakcyjne Fanki Zmierzchu ;)
Kurde ale film i na dwójce,jakaś masakra :P
Em... czyli ay dostać sie na plan V to trzeba... przypodobać się takiej AFZ? O_o Jak tak, to nawet jeśli oferują kilogram rodzynek w czekoladzie pasztetową, i kaszanki 2 kg to dziękuję ;P
Ale przecież już jedną fankę omotałeś!Nie poddawaj się.Ja będę miała gorzej bo będę musiała poszukać męskiego odpowiednika :P
Widzisz: ja nie wiem, czy mam tak naprawde do czynienia z dziewczynką czy chłopcem ;P Jak bedzie chłopie, to Ci go odstąpię w zamian za jakihś 2 niebieskich z Twojej kolekcji ;P Lub 1 Pterodaktyla ;P
A co by się stało, gdyby kobieta ser spotkała czlowieka grzyba np? Jakie dzieci mogłyby pochodzić z takiego związku? :F
O, powiedz mi, bo jesteś bardziej rozmowna niż piszczałka. Jak dostać się do waszego planu V?
A jaka jest odległość planu V od planu VII i planu IX? Bo w jednym mamy wampiry, w innym kosmitów. Czy światło tTumaxa pozwal na tworzenie korytarzy międzyastralnych?
Musisz przejść rytuał wtajemniczenia, naświetlić się lampą. Zjesc kilogram pleśnowego serca z biedronki, umazać się błotem z Forks, i zjeść siedem grzybków halucynków.