PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Dobry film

użytkownik usunięty

Przypomina mi miejscami "Prawdziwy romans" . Jeden z lepszych filmów tego roku ale do wąskiego grona odbiorców:)
Bardzo dobra gra aktorska , świetny scenariusz , wspaniały montaż.

ocenił(a) film na 8

"wąskiego grona odbiorców" -chyba tak co widać po ocenach myślę że nie którzy naiwnie poszukiwali w tym brutalnym filmie czegoś czego nie powinni.Pozdrawiam

użytkownik usunięty
DemiaN

Zdecydowanie łatwy w odbiorze to on nie jest.:) ale Oliver raczej słodkiego pierdzenia nie realizuje:)

Dokładnie, wydaje mi się, że ludzie, którzy negatywnie komentują ten film mają takie samo zdanie na temat tarrantino i innych filmów gdzie sielanka jest pomieszana z brutalnością. Tak przy okazji dodam, ostatnio na Bondzie w kinie siedziała obok mnie parka, która non stop rzucała teksty w stylu "ta jasne, na bank skoczył z 3 metrów" itp, wyszli po godzinie. Wszystko jasne na temat negatywnych komentarzy

użytkownik usunięty
nokio

albo na Rambo: no pewnie wszystkich pozabijał , kur... sam! ;)

btw ja na ten film trafiłem poszukując klimatów z filmów M. Manna http://www.filmweb.pl/person/Michael+Mann-11483 i trafiłem na trailer:)

I sie nie zwiodłem:)

ocenił(a) film na 6
nokio

No sorry, ale porównywać ten ... produkt do Tarantino, choćby w słabej formie, nie uchodzi.