PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=572325}
6,5 39 tys. ocen
6,5 10 1 38705
5,4 18 krytyków
Savages: Ponad bezprawiem
powrót do forum filmu Savages: Ponad bezprawiem

Wnosi coś ciekawego ten film? czy kolejny film typu: obejrzyj i zapomnij i zmarnuj niedzielne oglądanie telewizji bez zoobowiązań na rzecz 1,5/2h na coś niewartego tego czasu?

ocenił(a) film na 4
FACTORECK1

w sumie masz słuszne obawy.. nic nowego film nie wnosi na całość można spojrzeć z delikatnie przychylnym okiem szalu nie ma.. jak nazwałeś to wyżej film z pod kreski : obejrzyj i zapomnij czy zmarnujesz niedziele nie będę wyrokował.. mi się sprawdził jako film na kaca :)

ocenił(a) film na 9
FACTORECK1

Nie sluchaj sie goscia p3ps1,

ocenił(a) film na 8
black_bastard

Masz rację film wciąga, bawi i trzyma w mapięciu, fajna obsada i ciekawe postacie, przemocy wcale nie tak dużo jak to inni opisują. Tempo w sam raz żeby oddać klimat. Dla mnie dobra zabawa i tak jak piszesz powrót do złotych lat 90'.

ocenił(a) film na 3
FACTORECK1

Jak dla mnie strata czasu. A byłam z kolegą, który lubi filmy sensacyjne. Wychodząc z kina zastanawialiśmy się "co to miało właściwie być". Ni to sensacyjny thriller ni pastiż, można było się pośmiać z nieudolności niektórych scen i nic poza tym. Zmarnowane czas i pieniądz. W domu, przy luźniejszej atmosferze i mniejszym skupieniu oraz jedzeniu nachosów ujdzie, ale generalnie nie polecam.

ocenił(a) film na 6
FACTORECK1

raczej stracisz czas,wprawdzie jest kilka fajnych widoków ,sporo sexu,ładna panna,trochę flaków ,krwi i brutalu ale wszystko jakoś się kupy nie trzyma

ocenił(a) film na 4
FACTORECK1

"film typu: obejrzyj i zapomnij"

tyle ode mnie, jedynie rola Bena warta pochwały, cała reszta poniżej jakichkolwiek oczekiwań w szczególności "starzy" wyjadacze parkietu i Blake Lively

ocenił(a) film na 5
FACTORECK1

Oglądnąć można, ale zdecydowanie za długi. Mi się strasznie dłużył. Aktorsko nie powala, prócz Benicio Del Toro.

ocenił(a) film na 6
FACTORECK1

Wg mnie technicznie stoi na bardzo wysokim poziomie, świetne zdjęcia, montaż. Bel Toro gra wyśmienicie (w sumie to patrząc na niego w tym filmie, mam skojarzenia z Grand Theft Auto). Ale niestety fabuła d... sie nie trzyma, z pewnością o filmie zapomnimy w ciągu kilku dni, a za rok to trudno będzie sobie przypomnieć cokolwiek z tej historyjki. Jak masz czas to możesz go pomarnować jeśli lubisz podobne kino.