Nie podobal mi sie wogole , nie wytrzymalem niestety do konca . Moja przygoda na tego typu filmach miala zakonczyc się wraz z emisją króla lwa na ktorego niestety poszedlem (bylem mlody i glupi) . Przez przypadek trafilem na premierę Tarzana Disney'a , mialem darmowe bilety do sali kongresowej ;) ... Przeczytalem jakąs recenzje Shreka w calkiem OK pismie i byla pozytywna. Jednak darowalem sobie iście do kina . Dostalem na gwiazdke kasete Video z tym filmem , włozylem do odtwarzacza i po (aż) 30 minutach wyjąłem ... To jest definytywny koniec z kinem animowanym nie-japońskim .amen.
SZKODA
SZKODA ZE NIE OBEJRZALES TEGO FILMU DO KONCA BO MOZE BY ON CIE CZEGOS NAUCZYL. NO ALE TAK, FAKTYCZNIE CZEGO MOZNA SIE SPODZIEWAC PO FANIE POKEMONOW CZY CZARODZIEJKI Z KSIEZYCA??!!!!POLECAM CI TEN FILM BO JEST FENOMENALNY I MOZE CIE DUZO NAUCZYC A WIDAC Z TOWICH TEKSTOW ZE DUZOSIE JESZCZE POWINIENES NAUCZYC. I JESZCZE JEDNO NIE PISZ TAKICH BZDUR POKROJU: "BYLEM MALY I ZROBILEM BLAD IDAC NA KROLA LWA" BO KROL LEW TO NIE TYLKO BAJKA DO OBEJRZENIA ALE TEZ BAJKA KTORA MA NAS CZEGOS NAUCZYC, MA NAS WYCHOWYWAC. JESLI NIE POTRAFILES TEGO DOSTRZEC W TEJ BAJCE TO NIE POWINIENES NAWET SIADAC DO TELEWIZORA I OGLADAC BARDZIEJ POWAZNYCH FILMOW. ZOSTAN NAJLEPIEJ NA SWOEIM POZIOMIE CZYLI POKEMONY ITP!!!!!! MILEGO OGLADANIA