PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9509}

Shrek

2001
7,8 846 tys. ocen
7,8 10 1 845725
7,6 62 krytyków
Shrek
powrót do forum filmu Shrek

to cienizna , bo dla dzieciuchów, tylko zwymiotować w trakcie...

ocenił(a) film na 8

Jak to fajnie mieć 17 lat, tylko czemu.....
Zaraz chcemy być na siłę tacy dorośli, jak ktoś nie potrafi się śmiać z bajek i wstydzi się je oglądać i co najgorsze dobrze przy nich bawić, to jest naprawdę smutne.....

użytkownik usunięty
Neutronek

Ja bardzo dobrze bawię się przy trudniejszych filmach
Widzisz, ja się bardzo dobrze bawię, tylko, że najczęściej przy doroślejszych i trudniejszych rzeczach... nie przy Shreku... A czy Ty potrafisz się j u ż naprawdę dobrze bawić przy trudnych filmach ? Smutne jest też to, że 99 % nastolatków, i nie tylko zresztą nie potrafi...

ocenił(a) film na 8

Nie bądźmy tacy poważni....
'doroślejszych i trudniejszych' ???, o kto mówił że Shrek jest trudny, hehehe, to rozrywka, ale jak już przed 18-tką nie potrafimy się śmiać to obiektywnie smutne. Kurcze jaki zemnie niedojrzały......bo oglądam Shreka, fajnie że jak się ma już prawie 21 lat jest się jeszcze dla dzieci nastolatkiem ;) Młoda kobieto naprawdę szkoda być na siłę dorosłym, jak chcesz to powiedz co to za 'trudne i doroślejsze' kino lubisz oglądać z chęcią porozmawiam jeżeli taki 'nastolatek' jak ja ;) zrozumie nad czym rozmyślają i co oglądają 17-to latki. Wpadnij na moją strone może coś jednak podoba nam się razem Pozdrawiam Neutron

hmm przejaw snobizmu? mam 17 lat i jestem taki mądry/a ze "rozumiem te trudne filmy" a te łatwe sa poniżej mojeje inteligencji...sorki ale taka postawa jedynie pokazuje jak bardzo ograniczasz swój repertuar filmowy..

użytkownik usunięty
Neutronek

Ten film jest dla dorosłych.Ten film nie jest smutny.Mieszkam w Stanach Zjednoczonych Ameryki.Yes,Serio,Serio

użytkownik usunięty
Neutronek

to jest świetne !!!! to nietylko bajka dla dzieci ale także dla dorosłych!

a co
nie jest dla dzieci? Nikt nie prosi cię o komentarz, trzeba było wogóle sie nie odzywać. Wymiotuj, ale bardziej w stronę niejakiego wiśniewskiego (małolato).

użytkownik usunięty

mi sie podobało, a wcale nie jestem dziecuchem. Trzeba do tego podejsc ze smiechem, a nie krytyką.

użytkownik usunięty

Nie masz poczucia humoru? A ile masz lat, jesli mogę spytac? Mi się podobało,a mam 17.

ocenił(a) film na 10

DLA DZIECI Halooooooo dobrze sie czujesz. Przecierz to najlepsza komedia jaka ogladalem, a pozatym zobacz Top 100 swiat shrek jest na 3 i 4 miejscu

http://filmweb.pl/TopFilm

użytkownik usunięty
Shrekman

Shrek to nanaj lepszy film ktury oglondałam .Wzbudza we mnie zaintersowanie .Shrek to nietylo filn dla dzieci ale i dla dorosłych,

użytkownik usunięty
Shrekman

Shrek to nanaj lepszy film ktury oglondałam .Wzbudza we mnie zaintersowanie .Shrek to nietylo filn dla dzieci ale i dla dorosłych,

CIEBIE CHYBA POGIĘŁO!!!!!DOBRZE SIĘ CZUJESZ???PRZECIERZ TO JEST STWORZONE Z MYŚLĄ O DOROSŁYCH!!!JAK CHCESZ TO WYMIOTUJ ALE NIE OBRAŻAJ SHREKA. PRZECIERZ TAMSĄ WĄTKI KTÓRYCH NIE ZROZUMIEJĄ DZIECI!!!!!

użytkownik usunięty
paula_szprot

Nareszcie ktoś powiedział coś mądrego. SHREK jest filmem zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po prostu w niektórych miejscach, w których śmieją się ludzie starsi, dzieci krzywo na nich patrzą, bo nie wiedzą o co chodzi. Dzięki Bogu jak sięma lat kilka to w większości nie rozumie się świńskiego humoru dorosłych. I niech tak będzie. SHREK to nie jakieś mistrzostwo świata, ale ubaw na filmie jest i to całkiem niezły.

użytkownik usunięty

To zależy kim się czujesz patrząc na shreka.