to cienizna , bo dla dzieciuchów, tylko zwymiotować w trakcie...
Jak to fajnie mieć 17 lat, tylko czemu.....
Zaraz chcemy być na siłę tacy dorośli, jak ktoś nie potrafi się śmiać z bajek i wstydzi się je oglądać i co najgorsze dobrze przy nich bawić, to jest naprawdę smutne.....
Ja bardzo dobrze bawię się przy trudniejszych filmach
Widzisz, ja się bardzo dobrze bawię, tylko, że najczęściej przy doroślejszych i trudniejszych rzeczach... nie przy Shreku... A czy Ty potrafisz się j u ż naprawdę dobrze bawić przy trudnych filmach ? Smutne jest też to, że 99 % nastolatków, i nie tylko zresztą nie potrafi...
Nie bądźmy tacy poważni....
'doroślejszych i trudniejszych' ???, o kto mówił że Shrek jest trudny, hehehe, to rozrywka, ale jak już przed 18-tką nie potrafimy się śmiać to obiektywnie smutne. Kurcze jaki zemnie niedojrzały......bo oglądam Shreka, fajnie że jak się ma już prawie 21 lat jest się jeszcze dla dzieci nastolatkiem ;) Młoda kobieto naprawdę szkoda być na siłę dorosłym, jak chcesz to powiedz co to za 'trudne i doroślejsze' kino lubisz oglądać z chęcią porozmawiam jeżeli taki 'nastolatek' jak ja ;) zrozumie nad czym rozmyślają i co oglądają 17-to latki. Wpadnij na moją strone może coś jednak podoba nam się razem Pozdrawiam Neutron
hmm przejaw snobizmu? mam 17 lat i jestem taki mądry/a ze "rozumiem te trudne filmy" a te łatwe sa poniżej mojeje inteligencji...sorki ale taka postawa jedynie pokazuje jak bardzo ograniczasz swój repertuar filmowy..
Ten film jest dla dorosłych.Ten film nie jest smutny.Mieszkam w Stanach Zjednoczonych Ameryki.Yes,Serio,Serio
a co
nie jest dla dzieci? Nikt nie prosi cię o komentarz, trzeba było wogóle sie nie odzywać. Wymiotuj, ale bardziej w stronę niejakiego wiśniewskiego (małolato).
mi sie podobało, a wcale nie jestem dziecuchem. Trzeba do tego podejsc ze smiechem, a nie krytyką.
Nie masz poczucia humoru? A ile masz lat, jesli mogę spytac? Mi się podobało,a mam 17.
DLA DZIECI Halooooooo dobrze sie czujesz. Przecierz to najlepsza komedia jaka ogladalem, a pozatym zobacz Top 100 swiat shrek jest na 3 i 4 miejscu
http://filmweb.pl/TopFilm
Shrek to nanaj lepszy film ktury oglondałam .Wzbudza we mnie zaintersowanie .Shrek to nietylo filn dla dzieci ale i dla dorosłych,
Shrek to nanaj lepszy film ktury oglondałam .Wzbudza we mnie zaintersowanie .Shrek to nietylo filn dla dzieci ale i dla dorosłych,
CIEBIE CHYBA POGIĘŁO!!!!!DOBRZE SIĘ CZUJESZ???PRZECIERZ TO JEST STWORZONE Z MYŚLĄ O DOROSŁYCH!!!JAK CHCESZ TO WYMIOTUJ ALE NIE OBRAŻAJ SHREKA. PRZECIERZ TAMSĄ WĄTKI KTÓRYCH NIE ZROZUMIEJĄ DZIECI!!!!!
Nareszcie ktoś powiedział coś mądrego. SHREK jest filmem zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po prostu w niektórych miejscach, w których śmieją się ludzie starsi, dzieci krzywo na nich patrzą, bo nie wiedzą o co chodzi. Dzięki Bogu jak sięma lat kilka to w większości nie rozumie się świńskiego humoru dorosłych. I niech tak będzie. SHREK to nie jakieś mistrzostwo świata, ale ubaw na filmie jest i to całkiem niezły.