Jakub Gierszał chyba przypakował do tej roli. Planuję wybrać się na Simonę w sobotę, razem z Wicked i Lanym Poniedziałkiem. Ja też czuję się trochę Simoną. Gdyby moi rodzice dowiedzieli się, że chcę iść na Fizykę to by się z mnie śmiali. Pewnie pójdę na jakiś oszukany kierunek, a tego, że poszedłem na Fizykę rodzice dowiedzą się dopiero po przeprowadzce do Łodzi. Nie umiem Fizyki, ale chcę ją studiować. Mam zaburzenia psychiczne oraz jestem osobą niepełnosprawną. Chodzę na wolne słuchanie Fizyki na UW, uczę się do matury, szukam pracy, mam 26 lat, chcę żyć swoim życiem. Chciałbym mieć takie swoje normalne życie, spędzać czas w leśniczówce, kochać się. Nie mam pracy, szukam pracy 4 lata. W 2016 roku moja mama zmusiła mnie do renty, przez cztery lata pracowałem nad psychoterapii nad powrotem do myśli, że praca to oczywistość, coś normalnego i że muszę. Wiele rzeczy zniszczyłem w życiu samemu i jest mi ogromnie żal mojego życia, ja przez swoich rodziców nigdy nie byłem samodzielnie zagranicą. Właśnie dostałem bana na Filmwebie od znajomego z Nowych Horyzontów.