PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72773
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

Typowo amerykańskie, płytkie żarty. Nie przemawia do mnie w ogóle.. Jeśli to jest humor na czasie, to komedia schodzi na psy (i to kundle :D jak to mawiał mój znajomy:)) No, ale może i niektórym się podoba.. O gustach się nie dyskutuje. Napewno górnolotne to to nie było. Ani zabawne.

użytkownik usunięty
ladydiamond_2

No coż, ja wolę obejrzeć sobie Simpsonów (obojętnie film, lub pojedyńcze odcinki) , niż jakieś 'Shreki', czy inne 'Epoki Lodowcowe', które do mnie wogóle nie przemawiają. A tak na marginesie, filmy animowane w 2D, zawsze będą lepsze niż te w trójwymiarze.

ocenił(a) film na 10
ladydiamond_2

jasne, ze nie było górnolotne, bo Simpsonowie z założenia górnolotni być nie mają. za to humor i teksty genialne, każdy kto ich uwielbia na pewno się nie zawiedzie :)

ocenił(a) film na 10
ladydiamond_2

Masz rację - o gustach się nie dyskutuje - ale tym co mówisz ("Napewno górnolotne to to nie było. Ani zabawne.") właśnie negujesz poglądy ważnych instytucji, np. HSPZ i wiele, wiele innych (w tym wpływowych gazet), które dobrze oceniają tę bajkę. Zgadzam się z resztą ludzi, którzy się opowiedzieli przeciwko tobie - diamentowo lejdi.

ladydiamond_2

Serial to klasyka, oglądałem za łebka w polskiej TV. Simpsonowie miażdżą inne komedie, osobiście wolę to niż "gównolotne" produkcje dla pseudointelektualistów.

ocenił(a) film na 7
ladydiamond_2

humor simpsonów genialny jest. kropka.(za krótki)

ocenił(a) film na 9
MaRyska

popieram.. i napewno jest bardziej górnolotyn niez polowa filmow z Carreyem czy innymi tego typu aktorami.
Polecam gorąco! ten humor wymiata tylko trzeba go zrzumiec

ocenił(a) film na 8
ladydiamond_2

Skoro nie lubisz, jak to powiedziałeś, typowo amerykańskich, płytkich żartów, to po co go obejrzałeś, skoro wiadomo było że film będzie pełen amerykańskiego humoru (który mi się akurat w filmie podobał)?

speiderman

bo ilość pozytywnych komentarzy zrobiła swoje. No, ale niestety mi się ta produkcja nie podobała. Tyle.

ocenił(a) film na 10
ladydiamond_2

No cóż mówi się trudno, chciałbym tylko powiedzieć, że mój brat i siostra szczerze nienawidzili Simpsonów ale zmusiłem ich do obejrzenia i (prawie) pokochali tę bajkę. Widać na ciebie "magia" Simpsonów nie podziałała ;-). Narazie.

ladydiamond_2

To radzę na spokojnie zastanowić się, w jaki sposób oglądałaś ten film. Gsdybyąś lepiej się przyznała i trochę ruszyła głową zobaczyłabyś, o co w tym filmie chodzi, ale Ty wolisz głosić popularne dzisiaj opinie o tym, jakie to głupie i żałosne. Twój wybór - ja tylko razdę na przyszłość przed skrytykowaniem czegoś zastanowić się, czy jest dla mnie całkowicie zrozumiałe ;).