Typowo amerykańskie, płytkie żarty. Nie przemawia do mnie w ogóle.. Jeśli to jest humor na czasie, to komedia schodzi na psy (i to kundle :D jak to mawiał mój znajomy:)) No, ale może i niektórym się podoba.. O gustach się nie dyskutuje. Napewno górnolotne to to nie było. Ani zabawne.
No coż, ja wolę obejrzeć sobie Simpsonów (obojętnie film, lub pojedyńcze odcinki) , niż jakieś 'Shreki', czy inne 'Epoki Lodowcowe', które do mnie wogóle nie przemawiają. A tak na marginesie, filmy animowane w 2D, zawsze będą lepsze niż te w trójwymiarze.
jasne, ze nie było górnolotne, bo Simpsonowie z założenia górnolotni być nie mają. za to humor i teksty genialne, każdy kto ich uwielbia na pewno się nie zawiedzie :)
Masz rację - o gustach się nie dyskutuje - ale tym co mówisz ("Napewno górnolotne to to nie było. Ani zabawne.") właśnie negujesz poglądy ważnych instytucji, np. HSPZ i wiele, wiele innych (w tym wpływowych gazet), które dobrze oceniają tę bajkę. Zgadzam się z resztą ludzi, którzy się opowiedzieli przeciwko tobie - diamentowo lejdi.
Serial to klasyka, oglądałem za łebka w polskiej TV. Simpsonowie miażdżą inne komedie, osobiście wolę to niż "gównolotne" produkcje dla pseudointelektualistów.
popieram.. i napewno jest bardziej górnolotyn niez polowa filmow z Carreyem czy innymi tego typu aktorami.
Polecam gorąco! ten humor wymiata tylko trzeba go zrzumiec
Skoro nie lubisz, jak to powiedziałeś, typowo amerykańskich, płytkich żartów, to po co go obejrzałeś, skoro wiadomo było że film będzie pełen amerykańskiego humoru (który mi się akurat w filmie podobał)?
bo ilość pozytywnych komentarzy zrobiła swoje. No, ale niestety mi się ta produkcja nie podobała. Tyle.
No cóż mówi się trudno, chciałbym tylko powiedzieć, że mój brat i siostra szczerze nienawidzili Simpsonów ale zmusiłem ich do obejrzenia i (prawie) pokochali tę bajkę. Widać na ciebie "magia" Simpsonów nie podziałała ;-). Narazie.
To radzę na spokojnie zastanowić się, w jaki sposób oglądałaś ten film. Gsdybyąś lepiej się przyznała i trochę ruszyła głową zobaczyłabyś, o co w tym filmie chodzi, ale Ty wolisz głosić popularne dzisiaj opinie o tym, jakie to głupie i żałosne. Twój wybór - ja tylko razdę na przyszłość przed skrytykowaniem czegoś zastanowić się, czy jest dla mnie całkowicie zrozumiałe ;).