PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231549}

Simpsonowie: Wersja kinowa

The Simpsons Movie
2007
7,3 73 tys. ocen
7,3 10 1 72773
7,0 23 krytyków
Simpsonowie: Wersja kinowa
powrót do forum filmu Simpsonowie: Wersja kinowa

a konkretniej do tego że w pierwszej (chyba) wersji miało się na nim znaleźć 21 piosenek - http://muzyka.onet.pl/0,1541294,newsy.html - a teraz na tym co jest w sklepach jest mniej. Mnie osobiście zależy tylko na dwóch piosenkach z tej pierwszej wersji:
1. "Since You Get Off The Computer" - Fall Out Boy
2. "I Will Kill You" - Panic! At The Disco

Nigdzie ich nie mogę znaleźć, więc bardzo proszę o to, że gdyby ktoś je miał to żeby przesłał mi na ziemniaczek5@buziaczek.pl (z góry dziękuje). No i proszę tez o wytłumaczenie jak to z tym soundtrackiem żałościwie jest :) pzdr

pyraPL

jeśli chodzi o to wytlumaczenie, to jest to tak.
ta plyta z soundtrackiem z FOB i P!ATD ukazała się w sklepach w USA dopiero 10 sierpnia. x//

ja też piosenki FOB szukkam.
wiec jak ktos wie mi tez moze przeslac czy cos, hehe XD.
kinga.jedryczko@wp.pl

ocenił(a) film na 8
skyns

Co to za ściema? Jakie hiphopowo... gdzie tam był hiphop w filmie? Chyba kolejny inspired by albo songtrack! Należy je rozróżniać! Songtrack, to nie to samo co soundtrack!

pyraPL

K_meyer, yyy... no fajne ale co to jest songtrack i jaka jest różnica między soundtrackiem bo jakoś nie bardzo rozumiem ?

ocenił(a) film na 8
pyraPL

Soundtrack to muzyka skomponowana specjalnie na potrzeby filmu, zazwyczaj muzyka filmowa + piosenki, a songtrack to zbiór piosenek pojawiających się w filmie, niekoniecznie w całości.

pyraPL

aha, dobra dzięki już wiem o co biega :) a wie ktoś może czy ten cały songtrack będzie do kupienia w polskich sklepach ?