Skórozmienni

Skinwalker Ranch
2013
4,8 3,5 tys. ocen
4,8 10 1 3493
4,5 2 krytyków
Skórozmienni
powrót do forum filmu Skórozmienni

w tym misz maszu zabrakło jeszcze stewardessy z penisem bzykającej karła; nuda straszna,
wszystko bez ładu i składu, ani treści, ani fabuły, oczy miałem na zapałki, żeby nie zasnąć -
dotrwałem do końca i co - i nic...chciałem sprawdzić czy film jest taki zły jak piszą czy taki dobry jak
piszą; jak dla mnie jest taki zły, szczęście w nieszczęściu, że straciłem tylko 100 minut, a nie np. 110

ocenił(a) film na 2
jims

Zgadzam się:),dawno nie widziałam takiego gniota...a szkoda bo historia ma potencjał.

ocenił(a) film na 6
tojaag

o co chodziło z ogóle z tym wilkiem?

ocenił(a) film na 2
swiniopas57

Ja nie wiem,co miał na myśli pan reżyser,ale podejrzewam,że chodziło o jakiś rodzaj teleportacji...jednakże tyle tam.tego było,że ręki za to sobie uciąć nie dam:)

ocenił(a) film na 7
tojaag

To nie jest kwestia pomysłów reżysera. Ten film jest oparty na faktach i nikt z badaczy, ani mieszkańców farmy nie wie o co tam chodziło.

ocenił(a) film na 2
barry5800

Wiem,znam tą historię,i jest baaardzo ciekawa,niestety film kompletnie jej nie "pociągnął",wręcz przeciwnie,gdybym sięgnęła po niego nie znając tematu,to pewnie uznałabym,że są to jakieś "banialuki"wyssane z przysłowiowego palca...I tego najbardziej mi żal-zmarnowali potencjał ciekawych wydarzeń.

ocenił(a) film na 7
tojaag

W takim razie szkoda, że tego nie udźwignęli.

ocenił(a) film na 3
tojaag

Teoretycznie tam było UFO, które mogło wszystko robić. Ale jako sztuka filmowa - chaos, chaos i chaos. Film tak poplątany, przez to bezsensowny.

Piotrek4

Tam było dziwnie i to bardzo, ale nie taki pieprznik bez sensu jak w tym filmie. Właśnie wyszedł film dokumentalny o tym ranczu ''Polowanie na Skinwalkera''. Nie ma tak wiele więcej niż w książce pod tym samym tytulem ale i tak ciekawe.