A co to wogóle jest za film pewnie jakiś szajz!Podniecacie sie nie wiadomo czym!
Nie powinienieś krytykować filmu, którego nie widziałeś... filmu, który mógłbyś obejrzeć i nie zrozumieć...
kocham takich ludzi napiepszaja an film a go nie widzieli;/;/;/ dotego wielki film
Hmmm... Wiesz żal mi ciebie bo pewnie po ryju przejechał ci tramwaj, koledzy cie biją i wykożystują seksualnie, starzy i rodzinka się do ciebie nie przyznają i teraz wyrzywasz się tu i tam pokazując przy tym swoją głupotę i prubując zwrucić na siebie uwagę... sory ale takie są realia ;)
Ja nie mam nic do Matush, ale nie powinna oceniać filmów przed obejrzeniem. Ja nigdy nie chciałem obejrzeć Yamakasi, a gdy obejrzałem, stalo sie to moim ulubionym filmem, a więc uważaj na słowa !
Do założyciela tematu !!! Harry Potter to dno , bagno , beznadzieja - miło ? tez nie widziałem ale ty go lubisz wiec musi być do dupy ?? Obejrz wtedy sie wypowiadaj . Ja zanim nie obejrze to nie powiem
P.s ( fakt 1 i 2 to beznadzieja , wiezien z A .. jest spoko ) :)
Komentujesz filmy których nie oglądalem???? Bez sensu. Jak dla mnie film rewelka:)
PROSTA I SZYBKA INSTRUKCJA OBSŁUGI FILMU:
1. Obejrzec w całości
2. Zrozumiec
3. Skomentowac.
Nigdy odwrotnie!
A co do filmu to kupiłem go dziś za 12 złociszy i jest naprawdę bardzo dobry.
Świetnie pokazano bezradnośc człowieka po wielo letniej odsiadce. No i ten plan uczieczki. Cwany :)
Nierozumiem takich ludzi jak ty nieobejrzałeś a tak krytykujesz, zobacz a będziesz żałował!!
Cóż można powiedzieć.... Jedna z wielu wypowiedzi na tej witrynie, którą postanowię pozostawić bez komentarza. Jak w ogóle można oceniać jeden z najlepszych obrazów w historii kina, patrząc na tytuł i plakat?
ale wy wszyscy jestescie smiesznie uwazacie sie za inteligentow ogladacie powazne filmy a nie potraficie sie domyslec ze gosc tylko prowokuje Was zeby sie posmiac i zoabcyzc Wasza reakcje hahahahaha bo napisal gniot czy tam szajz i ze go nie widzial to nie znaczy ze pisze prawde chyba za malo siedzicie na "forach"
To prowokator i jak czyta to jakiś admin to prosze o bana dla tego kogoś. Na forum o Władcy pierścieni też się wbił z podobnie rozwiniętym i mądrym stwierdzeniem. Profil do prowokacji i radze go usunąć.
Zostawcie go, to gimnazjalista więc g***o wie o filmach i aktorach (spójrzcie na pierwsze cztery pozycje w jego liście top 10 aktorów buhahahaha!!!)
Oddaj nam synku synku przysługę i rzuć się z jakiegoś wysokiego budyku na głowę. Ok.?