To tak jakbyś ocenił kryminał podpisując że jakiś taki kryminalny, albo komedię że jakaś taka śmieszna.
Film jest cholernie dobry, a filmów w swoim życiu widziałem już sporo.
Takich dzieci admini filmwebu powinni banować z automata, oceniać film, na 2 bez dobrego uzasadnienia, daj swoje zdjęcie, ja je ocenie na - pasztet, gdyż jakoś za dużo efektów specjalnych(pryszczy).. Jak dajesz ocenę 2, to chociaż skrytykuj normalnie i powiedz dlaczego JASNO. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na oddziale specjalnym dla założyciela tematu...
Dobree ;p Film obejrzałem przed chwilą i myślę że to jeden z najlepszych jakie widziałem.A dużo filmów obejrzałem
Wazne ze lapie sie w przedziale :) z ryja to nawet jestes zapewne podobny do swojego avatara ;p i pod względem inteligencji tez od niego nie odbiegasz, zreszta dopisek pod twoim zdjeciem mowi sam za siebie... ogolnie "jakis taki dziwny jestes"... taki psychiczny :D
film jest smutny, o wielkiej przyjaźni i nadziei. Ale jakże przez to piękny! Zakończenie bardzo mi się podobało. Ten film po prostu niezwykle poruszył moje serce i z pewnością na długo pozostanie w mojej pamięci. Polecam.
Film oglądałam już po raz drugi, bo jest naprawdę świetny. Dla mnie 10/10. Nie opowiada o jakiejś tandetnej miłości, a mimo to na końcówce chce się płakać :))). Genialny od początku do samego końca.
taaak, dziwność zdecydowanie jest wystarczającym powodem dla ocenienia tego filmu 2/10, LOL
Dla mnie po raz kolejny 10/10. Widziałem drugi raz po około 2 latach, to samo wrażenie - znakomity film o przyjaźni, nadzieji, bez durnych efektów specjalnych i zbędnego patosu. Jak dla mnie bomba, rzadko kiedy udaje się taką perełkę nakręcić.
Racja dla mnie może i rewelka jest 9 mu daję ale na 1 miejsce w rankingu na pewno nie zasługuje już większe wrażenia i emocje wywarł na mnie Titanic i to on powinien go zastąpić na tym 1 miejscu
ale na pewno większą dramaturgię miał i ogólnie pięknie pokazany od początku do końca
nic tak nie zasługuje na pierwsze miejsce jak ten film, nie wiedziałam nawet, że jest 1 w rankingu,a tu takie pozytywne zaskoczenie, ludzie jednak wiedzą co dobre, a to cieszy ;)
lazurwise tylko tak pisze że dał 2/10, zobaczyłem jego profil i ten ktoś nie ocenił ani jednego filmu, chociaż tyle dobrze
Chłopie, ja mam tylko 12 lat, a film najlepszy jaki oglądałem w życiu. Pomimo młodego wieku, nie oglądam takich filmów jak: Poznaj moich spartan, Parodia narnii (nie pamiętam nazwy) i wiele innych. Wolę poważniejsze filmy, ale komedie też bardzo lubię. I racja, nazywanie dramatu zbyt smutnym to jak nazwanie sportowca zbyt wygimnastykowanym.
Film bardzo dobry,ale czy zasługuje,aby nosić miano najlepszego na świecie?
Mój ranking wyglądałby zupełnie inaczej niż na Filmwebie
Czemu w rankingu przewodzą tak smutne filmy?
Oglądając film chce się oderwać od rzeczywistości,a nie...
Ja tam wolę filmy z Seagalem dużo akcji,walki,strzelaniny
No pewnie,bo lepiej oglądać bibera czy hane montane,co nie ?? Ach dzieci... Nie wiecie co to jest prawdziwe kino...
Ludzie, to marna prowokacja ;) Cytuję: "Za dużo efektów specjalnych. Dużo niebieskich ludzików i takie tam."
Błagam... To właśnie jest w jego zamiarze - podburzanie internautów zagorzale broniących swojego zdania i wdawanie się w bezcelowe dyskusje z owymi właśnie... Pozdrawiam.
Ale Tu nie ma czego Bronić :) Film jest Genialny i wybitny zarazem. GENIUSZ TKWI W PROSTOCIE