Bardzo ten film chciałam obejrzeć bo pomimo tego że on już kilka lat ma to ja go jeszcze nie widziałam :/ no i nie wiem czy będę miała okazję bo już od dłużeszego czasu poluję na ten film w tv i nic...
czy któraś stacja już kiedyś emitowała "skazanych..."?? a może ktoś coś wie o tym gdzie w najbliżym czasie można będzie ten film zobaczyć? pomijając oczywiście takie programy jak canal+ czy hbo bo ich nie posiadam :/
jak ktoś coś wie na te tematy to niech tu skrobnie ;)
tvp kilka miechow temu, ale o poznej porze niestety;/ Takie hit powinni puszczac wczesniej, zeby wszyscy mogli go zobaczyc.
no właśnie tak też mi się wydawało że jak leci w tv to już o bardzo późnej porze.. :/ no ale jeśłi mieliby go w wakacje późno puścić to ok, byle nie w trakcie roku szkolnego bo wtedy wolę się wysypiać ;)
jak ktoś coś będzie wiedział czy bedzie w tv to niech da znać =)
niestety, TVP 1 wszystkie najlepsze hity puszcza po 11, najlepiej sobie po prostu ściągnij, w Internecie jest tego pełno
za 7zł kupiłem niedawno na allegro, a film leciał kilka miechów temu w tvp1 i wcale nie o poznej porze.
Heh... a może by tak napisać petycję do TVP1 o wcześniejsze puszczanie fajnych filmów? Ja się podpisuję. :P
taaaaa petycje można napisać ale myslisz że ktoś tam na nią w ogóle zwróci uwage??? ja szczerze wątpię... :/
ale spoko dzięki za Wasze odpowiedzi, może sobie jakoś od kogos załatwię ten film, a jak nie to poczekam aż tvp go wyemituje. Nawet jak bedzie późno to się wtedy postaram obejrzeć, wystarczy kilka kaw ;)