PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1048}

Skazani na Shawshank

The Shawshank Redemption
1994
8,8 963 tys. ocen
8,8 10 1 963383
8,2 76 krytyków
Skazani na Shawshank
powrót do forum filmu Skazani na Shawshank

Bardzo ten film chciałam obejrzeć bo pomimo tego że on już kilka lat ma to ja go jeszcze nie widziałam :/ no i nie wiem czy będę miała okazję bo już od dłużeszego czasu poluję na ten film w tv i nic...
czy któraś stacja już kiedyś emitowała "skazanych..."?? a może ktoś coś wie o tym gdzie w najbliżym czasie można będzie ten film zobaczyć? pomijając oczywiście takie programy jak canal+ czy hbo bo ich nie posiadam :/
jak ktoś coś wie na te tematy to niech tu skrobnie ;)

ocenił(a) film na 10
Fluorescent

TYP1 emitowała go już kilka razy, ostatnio jakieś 2 miesiące temu

ocenił(a) film na 10
Gelu_2

tvp kilka miechow temu, ale o poznej porze niestety;/ Takie hit powinni puszczac wczesniej, zeby wszyscy mogli go zobaczyc.

ocenił(a) film na 8
raphiX

no właśnie tak też mi się wydawało że jak leci w tv to już o bardzo późnej porze.. :/ no ale jeśłi mieliby go w wakacje późno puścić to ok, byle nie w trakcie roku szkolnego bo wtedy wolę się wysypiać ;)
jak ktoś coś będzie wiedział czy bedzie w tv to niech da znać =)

ocenił(a) film na 10
Fluorescent

niestety, TVP 1 wszystkie najlepsze hity puszcza po 11, najlepiej sobie po prostu ściągnij, w Internecie jest tego pełno

ocenił(a) film na 10
Gelu_2

E tam ściągnij... Najlejej sobie kup :-) Dostaniesz przecież za 10 zł.

ocenił(a) film na 9
GIT

za 7zł kupiłem niedawno na allegro, a film leciał kilka miechów temu w tvp1 i wcale nie o poznej porze.

lukasujab_2

Heh... a może by tak napisać petycję do TVP1 o wcześniejsze puszczanie fajnych filmów? Ja się podpisuję. :P

ocenił(a) film na 8
kulawe_serce

taaaaa petycje można napisać ale myslisz że ktoś tam na nią w ogóle zwróci uwage??? ja szczerze wątpię... :/
ale spoko dzięki za Wasze odpowiedzi, może sobie jakoś od kogos załatwię ten film, a jak nie to poczekam aż tvp go wyemituje. Nawet jak bedzie późno to się wtedy postaram obejrzeć, wystarczy kilka kaw ;)