PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1048}

Skazani na Shawshank

The Shawshank Redemption
1994
8,8 963 tys. ocen
8,8 10 1 963383
8,2 76 krytyków
Skazani na Shawshank
powrót do forum filmu Skazani na Shawshank

xyz

ocenił(a) film na 10

kązdy wie że on to debil !!! przeczytajcie co napisał pod pseudonimem M o ojcu Chrzestnym !! Biedaczek wykorzysytwany przez świat chce udowodnić jaki jest ważny , nie odpowiadajcie na jego głupie zaczepki. t ototalne bezguście !!!

ocenił(a) film na 10
Zandarm

Zajrzyj do leona zawodowca, gdzie zalozylem temt "Xyz najwiekszym debilem" i to powinno byc wystarczajace potwierdzenie Twojej opinii z mojej strony, tyle, ze powinno sie tam podpisac wiecej ludu;]

ocenił(a) film na 10
raphiX

Siemka, podobno Xyz jest debilem. Zgadzam się, bo gościu mówi, że najlepsze klasyki to największe beznadzieje. Spoko, jestem z wami :) Gośc musi mieć coś nie tak z mózgiem

ocenił(a) film na 10
Jason_Krueger

po h*ja wy jeszcze wałkujecie ten temat??, przecież jemu o to chodzi. Nie odpisujcie mu po prostu na te debilne prowakacje i będzie git

ocenił(a) film na 10
Gelu_2

my mu nie odpisujemy, a po prostu o nim rozmawiamy, on nie powinien sie tu wtracac:)

Zandarm

według mnie ten koles to 12 letnie dziecko, któremu sie nudzi, robi sobie konto na filmwebie, żeby pośmiać, pisze takie głupie posty czy odpowiedzi, bo znudziło mu się już oglądanie cartoon'a network'a i tylko czeka aż inni wezmą na serio to co on sobie tam napisze. A jak ktoś mu odpisze i go zwyzywa to wogóle ma z czego śmiać. Olać dzieciaka

Mania_1991

ej ludzie ja znam dziewczynę która ma 15 lat i obejrzała V jak Vendetta i mówi że więszkego shitu nie widziała. A zachwyca się Zejściem czy Kluczem do koszmaru...

ocenił(a) film na 9
digital8

Też już chyba wolałem Zejście od V jak Vendetta. Chociaż obydwa te filmy nie są za specjalne...

Zandarm

chciał zwrócić waszą uwagę poprzez zaczepki... i prosze - spełniło się jego marzenie ;-)

ocenił(a) film na 9
Zandarm

wiadomo, to prymityw jakich mało. Najwyraźniej mama go nie kocha, a tata tylko w nocy.

ocenił(a) film na 9
draw4

Albo oboje razem z domowym pieskiem..D:D:D:D Ale koles chce zeby sie o nim mowilo...Nie djamy mu tej satysfakcjii i przyjemnosci..:D Niech sie buja..:P