Wiem, że to nie najlepsze miejsce na taki wątek, noale. Co sądzicie o zespole Cree?
Osobiście poznałam ich dopiero kilka dni temu. Z ciekawości ściągnęłam utwór "Kiedy znowu", bo wyczytałam, że frotomanem zespołu Cree jest Bastek, syn Ryśka. No to chciałam sprawdzić, czy chłopak odziedziczył po ojcu talent.
Od pierwszych taktów wiedziałam, że tak. Niesamowite uczucie. To było zpełnie tak, jak gdyby ni stad ni zowąd Rysiek powrócił. Momentami głos Sebastaiana był łudzaxcco podobny do wokalu R.R. I jeszcze te teksty... no po prostu magia.
Cały dzień słucham dziś tylko i wyłącznie Cree. Mam całą dyskografie pod reką i jestem po prostu oczarowana <3.
Cree to spoko zespół lubie najbardziej piosenki Wojownik światła i Ostatnie dni ku pamieci R.R
Ostatnio pokochałam ich do szaleństwa ( a myślałam, ze już bardziej się nie da <3). Dacie wiarę, że od dwch dni na okrągło słucham "O życiu" i jeszcze mi nie zbrzydło? Coś g e n i a l n e g o. Solówka w ostatnich minutach miaaaażdży. A to tylko wierzchołek góry lodowej wspaniałych Cree'owskich kawałków. Warto wspomnieć jeszcz o "Nagle Ktoś", "Tacy Sami", "Wszysko co mam... dla Ciebie", "Gdzies wyjechać", czy "Rozkosznym deszczu" <3..