Nie rozumiem was. Jeżeli "Skazany na bluesa" nie podobał sie wam to nie mam do tego pretensji, bo każdy ma swój gust. Ale wypisując jakieś głupoty nie oglądając nawet tego filmu nic nie zyskacie, no chyba że pogarde fanów Dżemu no i tego filmu! Naprzykład taki Crazy_Ivan zaśmieca te forum swoimi durnymi komentarzami, że aż głowa boli. Wielce ogłasza że jest antyfanem, a co to kogo obchodzi? Nie podobał ci sie film, to nie wchoć na te forum. A i następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, bo czuje że wcześniej tego nie robiłeś!!!!!
Sory za pomyłke z tytule miało być Do wszystkich antyfanów, a nie do antyfajów! ;)
Ja też czuję... że ktoś tutaj miał problemy z napisaniem nawet takiego prostego postu. Na Przykład (oczywiście rozdzielnie) ja uważam, że to Ty wypisujesz głupoty. Szczerze... odniosłem wrażenie, że bardzo się wysilałeś, żeby sklecić tego posta. Mi pogarda fanów Dżemu drynda i powiewa i mało mnie obchodzi. Zresztą... popatrz na odezwę na Twojego posta... jest nijaka... znaczy, że post jest słabieńki... Pozdrawiam...