Witam!
Miałem okazję obejrzeć ową pozycję na Tyskim Festiwalu imieniem Ryśka Riedla. Niestety siedziałem bardzo z boku więdz niezbyt dobrze widziałem i tym samym nie mogę do końca tego obrazu ocenić. Za samym Dżemem za bardzo nie przepadam gdyż nie są to klimaty które mnie szczególnie pociągają, ale muzyka mi się podoba bardzo, a koncert ich czyli kulminacyjny całej imprezy był świetny. Nie tylko ich zresztą. Cały festiwal miał swoją niesamowitą atmosferę na co składało się zarówno miejsce (park, pole z estradą, jezioro, plażą) jak i wielu sympatycznych osób. Jedynym minusem, ale za to niestety dość dużym było to, że wielu naśmieciło mimo liczebności koszy. To co zobaczyłem przed wyjazdem w pon. na ziemi przyprawiło mnie o mdłości prawie. Wstyd!
Postaram się napisać recenzję o filmie kiedy go obejrze jeszcze raz.
A tak przy okazji. To JA właśnie byłem tym gościem, który był z Mielca i nosił na sobie czarną koszulkę grupy Devil Doll!
Wszytkich uczestników tamtego festiwalu gorąco pozdrawiam! Zwłaszcza osoby, które udało mi się wtedy spotkać!
Trzymajcie się!
Witam.Tez bylem na tyskim festiwalu i tam tez zobaczylem owy film ktory mnie zachwycil bardzo (pomimo tego ze musialem siedizec na asfalcie).Cly festiwal byl rewelacyjny,smietniska nie uda sie uniknac w takim zgromadzeniu ludzi ale nie to tam bylo najwazniejsze-najwazneijsza byla genailna zabawa,swietna atmosfera i super ludzie.Ciebie sobie nie przypominam niestety-mozes Ty mnie widzial albowiem bylem jednym z wielu lduzi obecnych na festiwalu w koszulkach Gunsow ;) Pozadrawiam
Witam fanów i bywalców festiwalu! :) sam bywam od 3 lat i jest to dla mnie jedna z najlepszych imprez muzycznych obok woodstocku. Zabawa była naprawadę świetna, świetni ludzie, a kapale wręcz rewelacyjne!!!! Szkoda tyylko, Coma nie dojechała, ale i tak TSA, Myslovitz, Cree, Hey, Voo Voo, El Secatore no i DŻEM! BTW: również byłem jednym z tych ludzi w koszulce Gunsów ;)
Hy,mielismy mocną ekipe ;) I piekna flaga powiewiala nad nami na koncercie Dzemu...Swietny jest ten festiwal.Cudna atmosfera-wogole godny polecenia kazdemu !!
PS.Znalazla sie tamta dziewczynka mala co sie zgubila ?
Witaj... mnie takze dane było obejrzec "Skazanego" z tłumem ludzi na festiwalu... ale do twojej uwag mam jedno ale... za ta kase która musialam zaplacic (wjazd i pole namiotowe) i za warunki tam panujace (np. stan Toy toy-ów) chetnie pojechalabym tam jeszcze raz.. i nasmieciła troche bardziej... jednym słowem organizacja festiwalu do du.. ale klimat i ludzie oki;] PS film super.. polecam.. zabolało mnie tylko przedstawienie Riedla jako totalnie bezosobowej postaci... Pozdrawiam