PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99027}
7,5 237 tys. ocen
7,5 10 1 236526
5,5 33 krytyków
Skazany na bluesa
powrót do forum filmu Skazany na bluesa

beznadziejny....

użytkownik usunięty

film dla sfrustrowanych nastolatkow ;/jak dal mnie kapletna klapa i jeden z najgorszych filmow sezonu.. nie polecam nikomu, stara pieniedzy na kino.. i zdrowia oczu.. ale to tylko moja opinia, byc moze znajda sie zwolennicy ..u mnie ten film ma 1

użytkownik usunięty

nie znasz się 'kochana"... ale mówi się trudno, poglądaj sobie lepiej M jak miłość :P

użytkownik usunięty

ej ;/ ja nie mowie ze ktos komu sie ten film podoba sie nie zna .. poprostu nie trafil w moj gust. Uwielbiam filmy , owszem mam swoj ulubiony gatunek ale innymi tez nie gardze. Film poprostu do mnie nie przemówil. Smieszy mnie takie wladcze stwierdzenie ''nie znasz sie '' ''mnie sie podobal to ja sie znam '' O ile sie nie myle to nie zyjemy w pasntwie totalitarnym ani w komunie i mamy prawo do opini wlasnych , a film jest takim rodzajem sztuki gdzie jest szeroka baza polemiki. Ogladnelam bardzo wiele filmow i uwazam ze ten nie zasluguje na pochwale.

ocenił(a) film na 10

Może i KOMPLETNA, ale na pewno nie klapa :P:P
Film docenią ci, którzy wiedzą co dobre.... i tyle poczyta sobie pani forum pukcik wyżej(tj. "ja czegoś nie rozumiem..")
i pani zrozumie, bo "kto się uczy, ten rozumie" oczywiście nie zmaierzam negować niczyjego zdania na temata postaci R.R. kazdy ma swoje zdanie, ale zanim się je wypowie powinno sie min. 3x pomyśleć...

APELUJĘ NIE TYLKO DO PANI, ALE I DO WSZYSTKICH INNYCH FORUMOWICZÓW (LOOK AT!!) http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html [www.bykom-stop.avx.pl/i ...]