tszeba być żeby wyśmiewać ten film?,on jest oparty na altentycznych wydarzeniach,tam zginęli nasi rodacy!!!!,zostali zamordowani w zamachu a winni chodza po wolności
Jak dla mnie to ten film wyśmiewa się z katastrofy, bo tragedię wielu rodzin i całą katastrofę zamienia w komedią, stroi sobie z niej żarty.
No właśnie problem w tym, że pokazuje zmyślone kretyńska bajeczki dla kretynów, zamiast pokazać jak było. Właśnie przez takie podejście robi cyrk z ludzkiej tragedii.
No właśnie, i prawda wyszła na jaw, dlatego przyczyny katastrofy są już dawno znane, dlatego tak śmieszni są oszołomy gadające o spisku.
WY WIERZYCIE STAREMU ŻONDOWI, A UCHOĆCY JUŻ IDOM.
JAK MORZNA OBRARZAĆ FILM O BOHATERACH, KUTRZY POLEGLI W SMOLEŃSKU ? JA NIE ZAPOMNE O ZAMACHU I PRAFDZIWI POLACY TERZ NIE ZAPOMNOM !!!
Co to jest uchoća? Co to jest morzna? Co to znaczy obrarzać? Co znaczy przmiotnik prawdzify? Co to jest kturzy, terz i Co znaczy zapomnom?
Masz dysleksję czy urodziłeś poza granicami Polski?
(Istnieje też coś takiego jak trollowanie, ale ja tego nie mówię)
JAK MORZESZ ŚE PYTAĆ O TAKKIE ŻECZY ! DOBSZE WIESZ CO ZNACZOM TE SŁOWA I CHCESZ TYLKO ODWRUCIĆ MOJOM UWAGE OD KŁAMSTW STAREGO ŻONDU !
po pierwsze i najważniejsze... już sam fakt powinien Ci dać mocno do myślenia, że na początek swoje domysły Macierewicz kierował w sztuczną mgłę... potem mgła mu się znudziła (albo zrozumiał że to jakoś to tak głupio zginąć przez mgłę) to wymyślił trotyl.... już to Ci powinno dać do myślenia, że ktoś na siłę szuka dziury w całym.... bo albo mgła albo trotyl.... widać trotyl przypadł mu do gustu i trzyma się tego twardo.... a może byli to Niemcy którzy strzelali z broni elektromagnetycznej i zaburzyli pracę wysokościomierza??
Czy nie widzisz że to są psychole??? wymyślają dziury w całym... już 5 minut po katastrofie wiedzieli że to zamach i za wszelką cenę dążą do tego że top jednak był zamach.
Jakby tak ktoś miał film... np z satelity zdjecia, na których widać by było moment katastrofy to i tak Macierewicz powiedziałby że to kłamstwo, bo on i jego eksperci wiedzą lepiej..... a Ty byś im przytaknął i stanął murem za nimi, mimo że fakty by przeczyły.....
myśl i nie daj się sterować osobom psychicznym.
Uuuu... ale pojazd. Ale biorąc pod uwagę to, że twoje IQ jest równe IQ drzwi to akurat to stwierdzenie jest bardzo trafne.
A ty naUcz się pisać analfabeto. Jak chciałeś kogoś wyzywać to lepiej popatrz się na siebie. Bo błędy interpunkcyjne, ortograficzne to u ciebie codzienność. I zdanie zaczyna się z dużej litery. Proponuję przerobić materiał ze szkoły podstawowej (klasy 1-4) i wtedy pogadamy, bo teraz się nie mogę patrzeć na to jak kaleczysz język.
A powinno cię obchodzić, bo to ty robisz te błędy, jak nie umiesz pisać, to nie wymądrzaj się na inne tematy, bo pewnie masz niespełna 14 lat.
Analfabeta a do tego ignorant. Szczerze to najchętniej jeszcze bym nazwała cię deb_ilem, ale to też choroba, a z chorych ludzi się nie śmieję.
Akurat dla mnie to żaden wysiłek intelektualny, chociaż dla ciebie do bariera nie do pokonania. Ale nie ma co się dziwić. Dla byle mat_oła wszystko jest dużym wysiłkiem.
Już pomijając treść wypowiedzi, to po prostu NIE WIERZĘ, że ktokolwiek mógłby narobić tyle tak oczywistych błędów. Także bardzo ciężko mi uwierzyć, że to nie rodzaj gry, a prawdziwa opinia. To po prostu niemożliwe. :D
Jakim trzeba być Polakiem patriotą żeby nie szanować własnego języka i pisać "tszeba", nie używać poprawnie dużych liter i interpunkcji w czasach gdy nawet przeglądarki internetowe dbają o poprawność ortograficzną...
Duda też, zanim został prezydentem. Pomylić się można w kilku słowach, nie na każdym kroku.