PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568481}

Snajper: Kolejne starcie

Sniper: Reloaded
2011
5,8 3,2 tys. ocen
5,8 10 1 3240
Snajper: Kolejne starcie
powrót do forum filmu Snajper: Kolejne starcie

Ocena!

ocenił(a) film na 5

Kiedy wreście odblokujecie możliwość dodania oceny...
Film już dawno miał premiere,,,,

ocenił(a) film na 3
alvaress

To jest filmweb, więc nieprędko :/
Też mnie to strasznie irytuje, sam nawet wziąłem sprawy w swoje ręce i pofatygowałem się na google, żeby poszukać tej premiery i kiedy wreszcie znalazłem, to moderator napisał, żeby podać inne źródło. Beznadzieja, czy to jakiś rasizm na filmwebie, że "to źródło im się nie podoba i koniec, szukaj innego" :p

ocenił(a) film na 5
adamo0010

Również szukałem daty premiery ale w necie na stronach informacyjnych jest owa data ale to akurat premiera DVD a tutaj potrzeba daty premiery filmu ogólnie, fakt taką datę też znalazłem ale niestety jak u ciebie jest to złe źródło ponieważ jest to jakiś tam warez.. ; /

ocenił(a) film na 3
Kruk15

Większość dat premier na stronach rzeczywiście jest o premierze DVD jednak znalazłem inną datę (jednak można się było tylko domyślać, że to data premiery filmu)
Trudno, o ile możliwe jest znalezienie daty premiery do tego filmu, bo nie wiem nawet czy ten film był w kinach, kto wie, czy to nie jest przypadkiem film telewizyjny.

ocenił(a) film na 5
adamo0010

to jest film przeznaczony wyłącznie na rynek DVD ale jednak ma datę premiery DVD jak i datę premiery samego filmu..