PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832649}

Space Sweepers

Seung-ri-ho
2021
6,4 8,7 tys. ocen
6,4 10 1 8652
7,0 2 krytyków
Space Sweepers
powrót do forum filmu Space Sweepers

Bez fabuły, ładu i składu. Traktowanie widza jak idiotę od pierwszych minut filmu czyli spodoba się 80% odbiorcom :)

ocenił(a) film na 10
KisielGTX

Ale wiesz ze to nie jest film dokumentalny

marti_no

"Wędrująca Ziemia" był 10 nieb lepszy.

ocenił(a) film na 6
Grzybu111

Mi też "Wędrująca Ziemia" bardziej się podobała. Ten był trochę nudny chociaż efekty były całkiem spoko.

soulfly777kris

Nie wiem czy wpadnie w gusta, ale jeśli grałeś bądź oglądałeś jak ktoś gra w 'Dead Space' to polecam film "Głębia strachu" nic wybitnego ale jako taki podwodny odpowiednik całkiem przyjemny. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
marti_no

@marti_no - Wywalone mam na twoje zdanie bo mogę mieć własne ;) A idąc dalej tym torem to wpasowujesz się w te 80%.

ocenił(a) film na 10
KisielGTX

Ok ale wiesz ze to nie jest film dokumentalny?

ocenił(a) film na 3
marti_no

Wywalone mam na twoje zdanie bo mogę mieć własne ;) A idąc dalej tym torem to wpasowujesz się w te 80%.

ocenił(a) film na 10
KisielGTX

Ok ale wiesz ze to nie jest film dokumentalny?

ocenił(a) film na 2
marti_no

ale wiesz że ten film ma własną kategorie....crap

ocenił(a) film na 7
KisielGTX

Widzę że pojawiła się tu Filmwebowa rasa panów. Lekki film i tyle. Też na takie jest miejsce. A jeśli masz wywalone na zdanie innych to nie wygłaszaj swojego na YEBANYM FORUM DYSKUSYJNYM.

ocenił(a) film na 3
miszatujest

Wszystko super ale nie podoba mi się twoja opinia :)

ocenił(a) film na 7
KisielGTX

No spoko. Mi twoja też nie.

ocenił(a) film na 3
miszatujest

To zaje*iście :) Coś jeszcze?

ocenił(a) film na 6
KisielGTX

Słowo "zajebiście" chyba nie jest przekleństwem i raczej powinno przejść przez cenzurę.

soulfly777kris

Na tle tego co się ostatnimi czasy dzieje to myślę że nawet filmewbowi faszyści boją się niektórych słówek, ale zgadam się zabwanie na to patyrzyć xD .

KisielGTX

Nie obchodzi mnie Twoje zdanie