Jestem pod wrażeniem. 139 mln dolarów w dwa tygodnie. Idą łeb w łeb z krainą lodu. Do tego bajka nie jest grana jeszcze w kilku głównych Państwach. Oczywiście nie chodzi mi o Polskę. Głównymi graczami są tutaj Niemcy, Włochy, Anglia i Australia. Już w tej chwili można zaryzykować, że Spongebob zbliży się do rekordu Shreka 2. Czy przebije rekord Krainy lodu? Zobaczymy
Sponge Bob jest fenomenem jeżeli chodzi o postać animowaną myślę że zarobi sporo kasy.
Uważam, że należy się temu filmowi sukces większy niż "Kraina lodu" na "Spongebobie" bawiłem się o niebo lepiej! Film jest naprawdę zabawny, a postać kosmicznego delfina rozłożyła mnie na łopatki!
Zapraszam do zapoznania się z moją recenzją, będę wdzięczny za wszelkie komentarze:
http://czarnadziura.weebly.com/blog/spongebob-na-suchym-ladzie
Spongebob zdecydowanie (jeżeli chodzi o film).
Dużo lepiej wyszedł i bardzo śmieszny (a pingwiny też OK ale bez rewelacji)
z chęcią pójdę do kina,ale muszę wziąść zatyczki do uszu ze względu na Kwiatkowskiego,ale wytrzymam jakoś
Bo go jeszcze nie widziałem. Byłem pod wrażeniem jego wyników. Byłem w pierwszym dniu premiery w Polsce i zawiodłem się nieziemsko. Bajka strasznie nudna w porównaniu do serialu to mega klapa. Suchego lądu było w nim jak na lekarstwo. W filmie nie zobaczyłem nic śmiesznego poza tym co obejrzałem w trailerze.