PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690114}

Spongebob: Na suchym lądzie

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
2015
5,8 12 tys. ocen
5,8 10 1 12435
6,6 9 krytyków
Spongebob: Na suchym lądzie
powrót do forum filmu Spongebob: Na suchym lądzie

Jestem pod wrażeniem. 139 mln dolarów w dwa tygodnie. Idą łeb w łeb z krainą lodu. Do tego bajka nie jest grana jeszcze w kilku głównych Państwach. Oczywiście nie chodzi mi o Polskę. Głównymi graczami są tutaj Niemcy, Włochy, Anglia i Australia. Już w tej chwili można zaryzykować, że Spongebob zbliży się do rekordu Shreka 2. Czy przebije rekord Krainy lodu? Zobaczymy

ocenił(a) film na 6
arasik

Sponge Bob jest fenomenem jeżeli chodzi o postać animowaną myślę że zarobi sporo kasy.

użytkownik usunięty
arasik

Jest jeszcze Honkong ,a tam też na pewno dużo kasy zarobi.

arasik

Uważam, że należy się temu filmowi sukces większy niż "Kraina lodu" na "Spongebobie" bawiłem się o niebo lepiej! Film jest naprawdę zabawny, a postać kosmicznego delfina rozłożyła mnie na łopatki!
Zapraszam do zapoznania się z moją recenzją, będę wdzięczny za wszelkie komentarze:

http://czarnadziura.weebly.com/blog/spongebob-na-suchym-ladzie

arasik

Pingwiny vs. SpongeBob

użytkownik usunięty
Mati_1916legia

Spongebob zdecydowanie (jeżeli chodzi o film).
Dużo lepiej wyszedł i bardzo śmieszny (a pingwiny też OK ale bez rewelacji)

Mati_1916legia

Pingwiny dla mnie zarąbiste i teraz obejrzę to

użytkownik usunięty
Mati_1916legia

Jak podobały ci się Pingwiny (film) to Spongebob z pewnością nie będzie gorszy!

z chęcią pójdę do kina,ale muszę wziąść zatyczki do uszu ze względu na Kwiatkowskiego,ale wytrzymam jakoś

użytkownik usunięty
Mati_1916legia

Wytrzymasz. Kwiatkowski gra mewę (tylko kilka minut w całym filmie)

Uff to pójdę do toalety w tym czasie i będzie git

użytkownik usunięty
arasik

Mówisz że hit i oceniłeś film na 3 ??

ocenił(a) film na 3

Bo go jeszcze nie widziałem. Byłem pod wrażeniem jego wyników. Byłem w pierwszym dniu premiery w Polsce i zawiodłem się nieziemsko. Bajka strasznie nudna w porównaniu do serialu to mega klapa. Suchego lądu było w nim jak na lekarstwo. W filmie nie zobaczyłem nic śmiesznego poza tym co obejrzałem w trailerze.

użytkownik usunięty
arasik

Trudno. Nie zgadzam się z tobą.
I dziwię się że tutaj film ma zaledwie ocenę 6,4 jak na IMDb ma 6,7 (a rzadko na IMDb jest wyższa ocena),
Zresztą bardzo dobre recenzje i oceny krytyków. Nie każdemu film musi się podobać,ale dla mnie był świetny.